"Laži dolaze iz kluba", ko vodi Inter, Marota ili Vanda Ikardi?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 11.02.2019.
09:48
Izvor: Sportske.net

Mediji kažu da se kreira haos, Argentinka ima šta da odgovori, da li je Maurito tačka razdora?

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Vanda Ikardi se ponovo oglasila, kaže da se o njenom suprugu pojavljuje mnogo lažnih vesti.

"Nismo razgovarali o ugovoru, ne žurimo, ima još dve godine. Prioritet je Inter, ne možemo da govorimo o krizi jer Mauro je uvek davao golove, pa i pogodak Lautara u Parmi je delom zasluga mog supruga koji mu je otvorio prostor", sada se Vanda razume u fudbal.

"Volela bi da ga Inter zaštiti jer mnoge laži dolaze iznutra iz kluba", dodala je Argentinka.

Mediji se pitaju ko vodi klub, Marota je navodno ljut što Ikardijeva supruga puno priča za medije, a podsmešljivo se konstatuje da je izgleda ona portparol Intera.

"Svake godine Ikardi, odnosno njegova želja stvaraju privid anarhije u klubu, veliki klubovi to sebi ne dozvoljavaju, ovde kao da klub vodi Vanda, odnosno njene mušice i promene rasploženja. Mislio sam da će dolazak Morate nešto promeniti, on mora da prekine ovu praksu, da upozori Ikardija, da jednostavno zavede disciplinu", komentariše Mario Skonćerti sa stranica "Korijere delo Sport".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Monday, 11.02.2019
16:04

Kineska igracka u kojoj konce vuce osvjedocena preljubnica, tuzan i jadan klub.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 11.02.2019
12:00

Sto se.ovaj Inter bruka sa celom ovom pricom? Zar je realno da takav klub dozvoli sebi da bude talac nekog papucara i vonabi biznismenke/menadzerke? Pa on da je decko Mesi klub tog ranga bi ga oterao zbog reputacije, a kamoli lik koji svake sexone po 3 meseca ne moze vola da ubode...

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 11.02.2019
10:51

Vanda kontrolise klub. to je svima jasno. Ona kako kaze tako bude. Mislim da ona i Ikardi zajednicki izvlace novac iz kluba i tako prave dobre pare. a sta reci za Inter? bivsi velikan koji se od povratka Juvea u Seriu A ne pojavljuje nigde. Moze se reci da su i oni FK Istorija!