"Lavovi" unakazili Nicu

Autor: Boban Filipović
nedelja 26.11.2017.
17:12
Izvor: Sportske.net

"Petarda" Liona na 'Alijanc Rivjeri'!

EPA-EFE/KATIA CHRISTODOULOU
EPA-EFE/KATIA CHRISTODOULOU

Povezane vesti

Olimpik Lion se posle 'nule' protiv Monpeljea u prošlom kolu pred svojom publikom vratio na pobednički kolosek na gostovanju u Nici.

Baloteli i drugovi su pregaženi, "popili" su čak pet komada pred svojim navijačima, četiri u prvom poluvremenu.

Memfis Depaj je najavo goleadu već u petom minutu i pogodio na asistenciju Kornea, gosti su izveli kontranapad za udžbenike. U 20. minutu Korne je duplirao prednost gostiju pošto ga je proigrao Tete, a sedam minuta kansije sevnula je još jedna sjajna kontra koju je golom kruniosao Marijano Diaz. Do odlaska na odmor Depaj postiže još jedan gol, svoj drugi na utakmici, lopta posle Diazovog solo prodora dolazi do Holanđanina, koji rezantnim udarcem sa distance po zemljii pogađa dalje ćoše. Ekipa Lisijena Favra je izgledala kao razbijena banda.

Deset minuta pre kraja utakmice je pukla "petarda", rezervista Maolida je upisao u strelce i postavio konačnih 0:5 nepunih pet minuta pre no što je ušao u igru, a valja dodati da su u tom trenutku 'Lavovi' imali igrača više na terenu jer je pocrveneo Marlon.

Lion će neko vreme provesti na drugom mestu na tabeli, a tu će i ostati ukoliko lider PSŽ večeras trijumfuje u Monaku. Nica je posle ove katastrofe upala u opasnu zonu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke