Lautaro menja ploču, ništa od transfera?

Autor: Beta Beta
sreda 22.07.2020.
15:13
Izvor: Beta

Argentinac misli samo na Inter.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbaler Intera Lautaro Martinez rekao je danas da u svakoj utakmici daje sve od sebe i pored spekulacija da će preći u Barselonu.

Lautaro je ove sezone odigrao 31 utakmicu u Seriji A, postigao je 13 golova i imao je pet asistencija u svojoj drugoj sezoni u Interu.

"Ja sam dečko koji se uvek bori. Za svoje ciljeve, za ciljeve ekipe i sreću navijača", rekao je Lautaro, preneli su italijanski mediji.

Martinez je u ekipi dobro zamenio Maura Ikardija, koji je prošlog leta napustio klub i dobro u napadu saradjuje sa Romeluom Lukakuom.

"Trener Antonio Konte mi je ukazao poverenje. To je važna i ključna stvar, pošto je radio na mentalitetu svakog igrača. To mnogo cenim, svakog dana nas tera da rastemo", naveo je argentinski fudbaler.

Mediji spekulišu da će Martinez preći u Barselonu, koja je propustila rok da aktivira klauzulu o otkupu ugovora od 111 miliona evra, ali je 22-godišnji fudbaler rekao da je koncentrisan samo na Inter.

"Uvek se trudim da dam 110 odsto za ovaj klub, za sve ljude koji ga vole i za dres Intera", naveo je Martinez.

Pojedini mediji preneli su da će Barselona ovog leta prodati napadača Martina Brejtvejta posle samo pet meseci na Kamp Nou, kako bi mogla da dovede Martineza.

Inter večeras u 35. kolu Serije A igra protiv Fjorentine, trenutno je treći na tabeli sa 72 boda, dva manje, ali i utakmicom manje od drugoplasirane Atalante. Juventus je prvi sa 80 bodova iz 34 utakmice.

baner 6

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
16:39

Au, sta ce sad ovaj portal da radi? :-D

avatar
The_Matrix
Wednesday, 22.07.2020
16:12

On nikada nije govorio o odlasku ili lose protiv Intera. Mlad je, pa su promene u formi moguce, posebno usled ovih dogadjanja sa Koronom. Mozda ga i poremetila ta konstantna prica o odlasku, ali cinjenice govore da sem nagadjanja medija i pisanje o tome kako zeli da ide nista drugog nije bilo. Klub govorio da se radi na novom ugovoru, a on da je zadovoljan u Interu

avatar
Oldboy
Wednesday, 22.07.2020
15:38