Laport i reprezentacija, šta on misli o tome?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 14.12.2018.
16:21
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Mančester sitija očekuje poziv?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Francuska definitivno ima izuzetno snažan tim, ali da li ima štopera koji je u boljoj formi od Emerika Laporta? Teško.

Možda Varan igra u Realu, a Umtiti u Barseloni, ali Laport igra fantastično, ima ogromno samopouzdanje i beleži sjajne rezultate, a još uvek nije debitovao za francuski prvi tim!?

Laport je u januaru prešao iz Atletika u Mančester siti za 57 miliona funti i definitivno je u prethodnih 12 meseci opravdao uloženi novac. Ipak, izgleda da poziv reprezentacije ne dobija zbog nekog sukoba?

"Trener me nije izabrao zbog ličnih razloga i ja to moram da poštujem. Ne mislim da je to neki problem vezan za sport, to morate njega da pitate zašto nisam dobio poziv. Ja nemam ništa protiv njega, a ako neko ima problem, to je on. Neću ga pozvati, to je sigurno, on je jedini koji može da reši problem", rekao je Laport.

Hoće li Dešam rešiti ovaj problem i konačno uputiti poziv Laportu, definitivno je zaslužio, makar ako se pogledaju partije koje je pružao u dresu "Građana".

Dvadesetčetvorogodišnji Laport je igrao za sve mlađe selekcije "Galskih petlova", sakupio je čak 51 nastup u omladinskim kategorijama, ali nikada nije debitovao za prvi tim.

"Ja se borim za mesto u francuskoj reprezentaciji jer sam ja Francuz, nemam dvojno državljanstvo i neću ga ni imati", rekao je Laport kada su ga pitali da li bi igrao za reprezentaciju Španije.

Ajmerik Laport Dzosua King Mancester siti Bornmaut


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Friday, 14.12.2018
17:36

Steta,ali dok je Desam trener on nece igrati sigurno. Francuzi niti imaju manjak kvalitetnih stopera, niti ce ih imati u narednih desetak godina. Pored Umtitija i Varana, od mladih tu su Kipembe, Upamekano, Lengle, Zagadu, Sar, Dialo, sigurnk sam zaboravio na nekog. A d ne nabrajam i ove malo starije.

avatar
3x3
Friday, 14.12.2018
18:23

Ove sto si nabrojao su dobri ako igras FM. U realnosti nemaju kvalitet za Francusku, a pitanje je da li ce ikada i imati.

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.12.2018
21:45

Neka bar kaze koji je razlog. Cak i Zuma ima prednost.