Lampardovo otkrovenje bira između tri reprezentacije, ali stigao je poziv koji se ne odbija!

Autor: Beta Beta
utorak 08.10.2019.
19:57
Izvor: Beta

Nesvakidašnja situacija u kojoj se našao mladi fudbaler Čelsija.

Fikajo Tomori Tejm Tami Abraham
Fikajo Tomori Tejm Tami Abraham

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Fikajo Tomori rekao je danas da će igrati za reprezentaciju Engleske.

Tomori (21) je rođen u Kanadi i igrao je za tu reprezentaciju do 20 godina, a na osnovu porekla roditelja, može da igra i za Nigeriju. Takođe, igrao je za mlade selekcije Engleske.

On je dobio poziv iz A selekcije Engleske za utakmice protiv Češke i Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Zavisi kako na to gledate, to što možete da igrate za tri zemlje je dobra i loša stvar. Nisam očekivao da ću biti u sastavu Engleske na početku sezone, a čim sam dobio poziv, nije bilo sumnje da ću se obavezati. Ovo je san. Odrastajući u Engleskoj i gledajući engleske fudbalere kako igraju na Vembliju, osećaj je stvarno dobar. Neopisivo, veoma sam ponosan", rekao je Tomori, preneli su britanski mediji.

Mladi defanzivac dobija sve veće poverenje Frenka Lamparda, pa je postao standardni član defanzivne linije tima sa Stamford Bridža.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Thursday, 10.10.2019
17:27

A navijaci Junajteda se ponadali da cemo da budemo gori od njih...Celsi ce i ove sezone do LS a do godine sa dva,tri kvalitetna pojacanja i Tomorijem, Abrahamom, Odoi i Mautom pa i Loftus Cikom ima da kidamo...Za buducnost ne brinem. P.S momci su zasluzili pozive fantasticnim igrama.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 15.10.2019
01:20

Zaboravio si i Reece Jamesa kojeg bi volio da vidim u prvih 11 zajedno sa Abrahamom,Mountom,Odoiem,Tomorijem,Loftus Cheekom.Tu je naravno i Kristensen ,Zouma,Pulisic,Kepa,Emerson,Kovacic,Barkli.Sve su to mladi dosta igraci i neki relativno mladi uz neke standardne iskusnije kao Jorginho,Kante,Azpilicueta,Alosno,Rudiger,Batshuayi ne treba da se brinemo za buducnost.Nama najstariji igrac u prvih 11 trenutno je Azpilicueta sa 30 godina sto je impresivno s obzirom da nekad su u Celziju igrali i dosta stariji igraci i bilo ih je vise od jednog u prvih 11.Mislim da smjena generacije ide dobrim putem naravno uz jos neke kupovine bit ce Celzi sila pod Lampardom kao i kada je Lampard bio igrac sa nasom zlatnom generacijom.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 09.10.2019
10:41

Kakav je ovo mocan stoper! Gresi u nekim bezveze situacijama i lako dobija kartone ali to je sve pocetnicki i razumljivo. Ostlalo sta radi je fenomenalno i za mene trenutno nas najbolji stoper.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 08.10.2019
23:49

Ti afrikanci nemaju nikakav osecaj pripadosti.