Lampardovi klinci vezali šestu pobedu u Premijer ligi

Autor: Beta Beta
subota 09.11.2019.
19:41
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da je njegova ekipa današnjom pobedom položila test protiv Kristal Palasa.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Čelsi je na svom terenu pobedio Kristal Palas sa 2:0, a Lampard je izveo najmlađu ekipu u istoriji kluba u Premijer ligi, sa igračima iz omladinske škole Temijem Abrahamom, Mejsonom Mauntom, Fikajom Tomorijem, Risom Džejmsom u prvoj postavi.

"To je kao test. Ekipa kao Kristal Palas može da namuči. Mi smo prošli test. Svaka utakmica u Premijer ligi je teška. Dobro smo počeli, ali je tempo pao. Ovo je bila čvrsta pobeda i netaknuta mreža. Teško je izmeriti očekivanja, ali prikazali smo delić onoga što nas čeka u budućnosti", rekao je Lampard, preneo je "Eurosport".

Golove na "Stamford Bridžu" postigli su Abraham i Kristijan Pulišić, koji je izašao nedugo posle gola zbog povrede.

"Imao je problema sa kukom. Kristijan je došao iz drugačije lige, teško je. Vrlo je talentovan i to je pokazao", naveo je Lampard.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 10.11.2019
04:50

Velika podrska za naseg najboljeg fudbalera u istoriji kluba i strijelca a nadam se i trenera .Nevjerovatno da jedan veznjak je najbolji strijelac kluba sto je rjetko ko uspio ,u svoje vrijeme jedan od najboljih veznih igraca svijeta je bio kao i igrac posle Ronaldinja,sve je osvojio kao igrac sa Celzijem a nadam se da ce to uspjeti i u trenerskom poslu u sta ne sumnjam s obzirom na Lampardov IQ.Ako iko zasluzuje da se duze zadrzi i da ima ogroman kredit kod vlasnika i navijaca kao trener Celzija to je Lampard bez obzira sta se sve desavalo sa Celzijem pod Lampardovim vodstvom, ipak je on uz Terija i Drogbu bio i ostao ikona Celzija.