Lampard uživao u pritisku, cilj silno pojačanog Čelsija je jasan!

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.09.2020.
22:42
Izvor: Beta

"Plavci" su se sjajno pojačali ovog leta.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Trener Čelsija Frenk Lampard rekao je danas da je u taj fudbalski klub došao kako bi pobeđivao i dodao da uživa u pritisku koji nosi rad u velikom klubu.

Uz pomoć vlasnika milijardera Romana Abramoviča Čelsi je u letnjem prelaznom roku potrošio najviše novca od svih evropskih klubova, tako što je doveo igrače za 200 miliona funti.

Londonski klub je prošle sezone imao zabranu transfera, sezonu u Premijer ligi završio je na četvrtom mestu, a u finalu FA kupa izgubio je od Arsenala.

Lampard je rekao da dolazak novih igrača "menja sliku".

"Nisam došao da se borim za četvrto mesto ili da uvodim u tim igrače iz akademije, ovde sam došao kako bih pobeđivao. Prošle sezone nismo mogli da dovodimo igrače, a ove godine klub je odlučio da dovode nove. To menja sliku i spremni smo za rad", naveo je Lampard, preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Baner

Čelsi je doveo Kaja Haverca iz Bajera iz Leverkuzena, Tima Vernera iz Lajpciga, Bena Čilvela iz Lestera, Hakima Ziješa iz Ajaksa, kao i Tijaga Silvu i Malanga Sara koji su na "Stamford Bridž" došli kao slobodni igrači iz Pari Sen Žermena i Nice.

"Pritisak kojim sam izložen da rezultati budu bolji, trebalo bi da bude standard. Ne želim da pričam o izjavama. Prošle godine smo bili veoma srećni mestom koje vodi u Ligu šampiona. Iznenađen sam ako niste mislili da nisam bio pod pritiskom prošle sezone. Uživam u pritiscima, to je ono što volim da radim", naveo je Lampard.

Sezona u Premijer ligi počinje za vikend, a Čelsi će u ponedeljak igrati na gostovanju protiv Brajtona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 11.09.2020
12:20

Celzi je odradio lavovski posao doveli su sve neophodne fudbalere pritom vecina su mladi dosta a mnogo kvalitetni Werner,Ziyech,Chilwell,Havertz,Sarr svi ce znaciti ovome Celziju kao i iskusni Thiago Silva koji ce donijeti cvrstinu u odbrani.Celzi je tacno doveo igrace tamo gdje mu trebaju uz ove iz akademije koji su se odlicno pokazali i ove standardne koji su tu duzi niz godina Celzi je sklopio vrhunski tim za naredne godine.Tako se to radi a ne dat 200 miliona na jednog ili dva igraca kad mozes pola tima sastavit od tih para kao sto je Celzi pametnom kupovinom uradio.

avatar
neodoljiv
Friday, 11.09.2020
08:58

Dzaba sve kad ne poznaje osnovne Elemente markacije 😂 slim se, Bice od njega dobar trener ciju ce rec igraci postovati

avatar
NIKE
Friday, 11.09.2020
03:32

Radi Lamps super posao sa ovim timom, izvukao je max prosle sezone, dok ove je po meni max da se bar bori za trofej u ligi.. a u LŠ ima jos vremena za iskorak jer timovi kao Bayern su jos daleko po uigranosti.. ali zaa nekih 2 sezone ako se bude radilo kao i prosle sa ovim momcima.. bit ce plavci beton jaki..

avatar
LFC 19-ta
Friday, 11.09.2020
01:52

Za malo da kaze da napada titulu.

avatar
Oldboy
Thursday, 10.09.2020
23:12

A sta će sa igračima iz akademije?

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 10.09.2020
23:00

Kako ce tek da uzivi kada ga budu nakantavali sirom engleske, uf uf uf vec vidim kako ce ga navijaci celsija terati sa klupe i pisati kako nije dorastao najvecim dometima