Lampard razočaran zbog loše igre

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.02.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net

Menadžer Čelsija surovo iskren.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Menadžer Čelsija Frenk Lampard rekao je da je Bajern očitao lekciju njegovoj ekipi u utakmici osmine finala Lige šampiona.

"Ponekad moraš da budeš brutalno iskren, nadigrali su nas potpuno. Ovo je prilično otrežnjujuće. Razočaran sam što nismo igrali bolje protiv njih, ali ovo je bio pravi ispit. Moramo ovo da prihvatimo i dobro da pogledamo sebe, nikoga drugog. Imamo nivoe koje treba dostići u ovom klubu, a koji su postizani u prošlosti, moramo zajedno da radimo da se vratimo tamo", rekao je Lampard.

Čelsi je sinoć na Stamford Bridžu izgubio od Bajerna iz Minhena sa 0:3, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona. Dvostruki strelac bio je Serž Gnabri, a gol je postigao i Robert Levandovski.

"Takav je fudbal na ovom nivou. Nivo Bajerna je bio fantastičan. Oni zaista imaju jak tim. Mi nismo bili sigurni na lopti i to je moje najveće razočaranje od početka do kraja utakmice. Želimo da igramo u Ligi šampiona, to smo pokazali cele sezone, ali sada smo bili daleko od toga. To ponekad može da se dogodi kada je napeta atmosfera, kada te svi gledaju, ovo je bila oštra lekcija za igrače o nivoima na kojima želimo da budemo", rekao je Lampard.

"Za 90 minuta moraš da pokažeš više od onoga što smo mi pokazali. Ako pružiš ekipama ovakvog kvaliteta previše šansi, oni će postići golove", naveo je trener Čelsija.

Revanš utakmica igra se 18. marta u Minhenu.

"Moramo da idemo u Minhen i odigramo ponosno, da vidimo šta možemo tamo da uradimo. Ali, posle ove utakmice jasno je da imamo mnogo posla. To sam mislio i kada sam prihvatio ovaj posao, a to mislim i sada", rekao je Lampard.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 26.02.2020
15:31

Realno nismo jak tim kao Bajern ali moralo se vise otpora pruziti. Dali je to do ne znanja Lampsa, losih igraca ili neceg treceg necu ulaziti u to. Ali da krenes utakmicu u onolikom strahu da je skoro svako dodavanje bilo njima u noge to je meni neshvatljivo. Umesto da im digne moral jer su to vecinom mladi momci, da im rekne kako je to radio sampionski Celsi iz njegovog doba on ih vise prepao. Naravno da sada nece reci, nemamo sta traziti u Minhenu ali u to treba ubediti momke. On mora ici na sve ili nista pod cenu debakla! Znaci mora krenuti u 4-3-3 formaciji sa brzim bekovima i krilima. Kepa-James-Krisi-Rudi-Emerson-Kante-Kova-RLC ili Maunt-Pulisic-Abraham-Vilijan. Znaci sto brzi to bolji, napadat pa sta mu Bog da. Naravno pod uslovom da budu doticni svi zdravi.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 26.02.2020
13:41

Covek nema nikakvo trenersko znanje on takticki nije ni porsecan trener, definitivno je najgori trener u Romanovoj eri i Boasa je uspeo da zaseni, nadam se da ce dovesti Ten Haga ili Poketina ekipa ima ozbiljan potencijal sa Lampardom to nije moguce da se dosegne nema covek znanje to je najveci problem...

avatar
1905
Thursday, 27.02.2020
21:54

Kajaćeš se zbog ovakvih preuranjenih zaključaka i komentara. Niste mi jasni vi koji bi menjali trenera čim krenu lošiji rezultati.
Kakav je Klop bio taktičar u svoje prve 2 sezone u Liverpulu? Ako vi smatrate da mi imamo ekipu za bolji plasman onda nemate blage o fudbalu.

avatar
Carina_11303
Wednesday, 26.02.2020
13:21

Uporedite tim iz Murinjove ere Ceh Fereira Karvaljo Teri Esli Kol Lampard Esijen Balak Roben Daf Drogba sa ovim od sinoc. A ni taj Murinjov tim nije uspeo da osvoji LS. sada imamo oronuli trojac Vilijan Pedro Aspilikueta, imamo 4 igraca koji su do juce igrali cempionsip, golmana koji je rupa dva igraca koja igraju na nivou Aston Vile - Barkli, zorzinjo i Kristensen i jedini pismen igrac sinoc na terenu je bio Kovacic. Izmena za nas mocni vezni red bio je Bili Gilmor. Pojacanja su obavezna i tek tada se moze suditi Lampardu. Ovo sto je sa ovim polutimom u osmini finala LS i na 4. mestu u PL 11 meceva pre kraja je fenomenalan uspeh.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 26.02.2020
14:35

Da li ti mislis da ce on biti na klupi bez TOP 4? Znas i sam da od toga nema nista, veliki je rizik sa Lampardom uci u sledecu sezone, ako on ovako spremi takticki ekipu i to mu je najbolje sto zna, bolje da batali ovaj posao, primer Solser decko je krsina ali zna da postavi defanzivu ovaj nema pojma o tome...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 26.02.2020
15:23

Nisam dobro razumio ali po tebi Kristensen sinoc bio los? Druze svi su bili losi ali on i Kovacic su u najboljoj formi.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 26.02.2020
13:15

Koje lose igre lik je taktikom ukanalio celsi, igras sa tri stopera a onda ih stavis da igraju visoko, potpuno je izgubio sredinu terena, ne mogu zorzinjo i kovacic sami da je drze protiv bayerna a u napadu slabasni maunt i pogubljeni barkli, ovde je lampard iskljucivi krivac, pokazuje da je tezak amater

avatar
Jazzblues
Thursday, 27.02.2020
01:41

Pre nego procitam tvoj komentar, dajem ti dislike, 😄

avatar
Jazzblues
Thursday, 27.02.2020
01:45

Dobro je ako i revans u Minhen zavrsi istim rezultatom, 0-3.Iskreno.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 26.02.2020
13:06

Utakmicu izgubio licno Lampard ovo prvi puta govorim covjek nema iskustvo nazalost da bi vodio neki veliki klub prerano smo ga doveli iako bi svi navijaci Celzija zeljeli da on bude uspjesan na klupi Celzija ali to ce jako tesko ici sada kada on nema iskustva .Protiv Bayerna pogresna taktika, pogresna formacija, pogresan odabir igraca kao da je kup mec ekipa bila izmjesana, doveo je do onako jadne igre kao da smo drugorazredni klub a ne klub koji je nekad igrao sa svima rame uz rame.Caballero matori mu na golu a Kepa na klupi ,Christensen igra Zouma na klupi,Emerson na klupi a Alonso na terenu koji nije igrao skoro nikako ove sezone,Willian na klupi ,Giroud igrao a ne Abraham,Kante i Pulisic su takodjer mnogo falili timu .Celzi nije toliko los igracki koliko drugi misle jednostavno sve smo profulali i taktiku i postavu i formaciju sto je dovelo do debakla.Nije Bayern jak bio koliko smo mi losi bili tu utakmicu.Mnogi koji misle da je Bayern nesto mnogo jaci od Celzija neka udje na transfermarkt i neka vidi da Bayern po cjenama nema mnogo jacu ekipu, favoriti jesu bili ali jaci mnogo kako neki govore nisu.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 26.02.2020
13:45

Vidi radio je sa jednim Murinjom, Ancelotijem i Hidinkom lik ne zna nista o taktici kad od njih nisi naucio kako da vrsis markaciju i pozicioniranje u defanzivi onda ti nisi za ovaj posao....

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 27.02.2020
00:12

Najgluplje je sto se spominje kako tim nije kvalitetan a cjene na transfermarktu kod Celzija priblizne kao i kod drugih vecih klubova minimalne su razlike.Ova ekipa je prosle godine bila 3 u Engleskoj i bila prvak Lige Evrope nemoguce da je losa kako se predstavlja ali da treba pojacanja treba jer smo mirovali sa kupovinom.Meni je krivo sto Ancelotija nismo pokupili dok je bio slobodan ako Lampard ne prezivi Poketina obavezno dovesti dok je jos slobodan.

avatar
fenjer
Wednesday, 26.02.2020
13:48

Koliko ne poznavanje igre, fudbala, taktike... Uporedjujes ekipe tako sto pogledas cene na transfermarktu? Da li si to stvarno napisao? Bayern nije igracki bolji? Pratim Chelsea decenijama, ovaj tvoj komentar je mesavina neobjektivnosti i nekopetencije.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 26.02.2020
12:16

Otisao Azar, Celsi imao transfer ban, uprava nikoga nije dovela u januaru i pored toga Lampard je na 4. poziciji u PL. Samo lud covek moze da omalovazava njegov rad ove sezone. Klop nije bio nista bolji u prvoj sezoni u Liverpulu, pogledajte kakvu je masinu danas napravio. Shvatite da je Celsi u TRANZICIJI. To znaci da je ovo proces i da je potrebno vreme, strpljenje i naporan rad. Ludilo je ocekivati instant rezultate.

avatar
The KING (return)
Wednesday, 26.02.2020
13:44

Koji radi sine? Da li ti videis na sta lici igra od poraza na Etihardu sve gore i gore iz nedelje u nedelju, razbucao je Sarijev sistem to mu je na pocetku davalo rezultate, covek je amater najgori trener kojeg sam video na kupi Celzija a pratim ovaj klub od 2002.god

avatar
1905
Thursday, 27.02.2020
22:11

Svaka ti je na mestu. Likovi na ovom sajtu bi menjali trenera posle 3 poraza odma. Pričaju o velikom klubu a oni ga sa svojom nelojalnošću degradiraju. Pišu ovde komentare kao da znaju nešto a svi koji pljuju Lamparda nemaju blage veze. Oni ne pamte goru igru i lošiji Čelsi.. pa ne pamtite vi prošlu sezonu "carevi".
(Sad sam sve sročio u tvoj komentar, iako ti je sve na mestu. Samo je izletelo sve.)

avatar
1905
Thursday, 27.02.2020
22:06

Kako ti lupetaš. Samo frustriraju tvoji komentari. Svaki novi više od prethodnog. Nemoj pisati ako nemaš nešto pametno za reći (a nemaš, kao što vidimo).

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 26.02.2020
13:54

Lepo je to sto pratis Celsi od 2002. godine, ali steta je sto za 18 godina nisi nista naucio o fudbalu. Ti si jednostavno glup i tvrdoglav decko i tebi neke stvari ne vredi objasnjavati.