Lampard kritikuje prvotimca Čelsija

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.12.2017.
16:36
Izvor: Sportske.net

Legendarni fudbaler Čelsija nije imao baš reči hvale za novajliju.

BETA/AP Photo/Mark Lennihan
BETA/AP Photo/Mark Lennihan

Povezane vesti

Čelsi ove sezone izgleda nešto drugačije nego prošle, nema Dijega Košte, Nemanje Matića, tu su neka nova lica u vidu Drinkvotera, Bakajoka, Morate.

Ipak, nisu svi pun pogodak ako pitate legendarnog fudbalera Čelsija, Frenka Lamparda.

On je bio poprilično kritičan prema Bakajoku, igraču sredine terena koji bi trebalo da zameni Nemanju Matića na toj poziciji.

"On spava", rekao je Frenk Lampard.

"Zaspao je za sekundu, ne sme to sebi da dozvoli. Očas posla je usledio gol Atletika", rekao je Lampard nakon jučerašnje utakmice.

"Nisam baš siguran sa Bakajokom. Jasno je da se nije najbolje snašao u Engleskoj. Mora da se poboljša ako misli da sačuva svoje mesto u timu, srećom po Antonija Kontea, ima mogućnosti na klupi", rekao je Lampard.

Veliki je pritisak na Bakajoku jer Nemanja Matić igra fantastično u Mančester junajtedu i mnogi očekuju od Francuza da bude na tom nivou. Ipak, ne ide to tek tako...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 06.12.2017
20:39

Upravu je Lampard ako itko je kompetentan da iznosi misljenje o veznom redu Celzija to je Lampard. Bakayoko je na pocetku izgledao fino kasnije je pao sa formom ili se jos privikava na klub i zemlju.Drinkwater po meni vise zasluzuje da igra sa Kanteom i Fabregasom u vezi jer se bolje snalazi sa Kanteom je igrao zajedno u Lesteru kada su kidali sa Lesterom u ligi.Englez je lagano se navikava na Celzi i okruzenje i po meni vise je pokazao u nekim mecevima nego Bakayoko.

avatar
Dodaaa-ktbffh
Wednesday, 06.12.2017
19:19

u pravu je ,nije mu ovo francuska liga..