Lampard doneo ključnu odluku! Da li je rešen najveći problem?

Autor: Beta Beta
sreda 21.10.2020.
15:02
Izvor: Beta

Trener Čelsija Frenk Lampard rekao je da je Eduard Mendi već postao prvi golman tog fudbalskog kluba.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Čelsi je sinoć na Stamford Bridžu odigrao 0:0 protiv Sevilje u prvom kolu Lige šampiona, a Mendi, koji je u završnici prelaznog roka došao iz Rena, dobro je branio.

Upitan da li je Francuz već postao prvi golman, Lampard je odgovorio: "U ovom trenutku jeste, pokazao je kvalitet".

"Igrao je veoma dobro, već dve utakmice nije primio gol. Kako stvari stoje, on je prvi golman, ali za to mesto je uvek borba. Zadovoljan sam kako je odigrao", rekao je Lampard, preneo je Skaj.

Golman Kepa Arisabalaga nije u formi i ostavljen je na klupi posle utakmice sa Sautemptonom u nedelju, koju je Čelsi odigrao nerešeno 3:3.

Govoreći o sinoćnjoj utakmici, Lampard je rekao da je Sevilja vrhunski evropski tim i da je njegova ekipa dobro odigrala.

"Imali smo dobru kocentraciju, napravili smo mnogo dobrih odluka i ovo je dobra osnova. Mislim da smo napravili pozitivan rezultat. Nismo primili gol, mislim da je to za nas velika stvar", naveo je trener londonskog kluba.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 21.10.2020
17:43

Plus jeste sto kako Mendy brani gol je sigurni i odbrana je bolja kada je Silva sa Zoumom koji je opet u nekoliko navrata znao pogrijesit sto po meni bi realno trebalo dati sansu Tomoriju ili Rudigeru sa Silvom.Ono sto me brine igrali smo u skoro najacem sastavu a nista specijalno nisam vidio nit igrom nit inicijativom .Igrali smo ravnopravno kod kuce kao da je bio Bayern ili Real a ne Sevilla koji je solidan klub al ne i medju najacim.Ovaj tim je projektovan da osvaja trofeje i igra sa najacima rame uz rame i posjeduje mnogo tehnickog potencijala za lijep fudbal.Kako ce ici sa Lampardom vidjet cemo za sad mi se bas ovo i ne svidja ali dobit ce vremena jos to je sigurno ali svakako ako budu losi rezultati Poketino Alegri ili neko treci vec ceka sjajnu ekipu kakvu imamo.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 22.10.2020
11:20

najjači* imaš još masu grešaka, ali ova nekako baš kopa oči...

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 21.10.2020
15:34

E sad se Kepa dokaži kada imaš zdravu konkurenciju. Dokaži zašto si najskuplji golman na svetu