Lampard bez dvojice novajlija na startu, hoće li najskuplji odmah u vatru?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.09.2020.
14:02
Izvor: Sportske.net

Nove informacije sa Ostrva.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

"Plavci" su imali sjajno leto, doveli su čak šest novih igrača, redom su stizali Zijeh, Verner, Čilvel, Sar, Tijago Silva i na kraju Kai Haverc.

Čini se da se ni tu neće zaustaviti, rade na trasnferu golmana Mendija iz Rena, a Lampard ne odustaje ni od Deklana Rajsa iz Vest Hema.

"Plavci" će sezonu početi 14. septembra, gostuju na "AmEks" stadionu u Brajtonu, a izgleda da dvojica novajlija neće moći da dobiju priliku da debituju.

U pitanju su Ben Čilvel i Hakim Zijeh, kojih neće biti u protokolu zbog povreda.

Pod znakom pitanja je bio i nastup Kristijana Pulišića, koji se povredio u finalu FA kupa protiv Arsenala, ali prema poslednjim informacijama treba očekivati da Amerikanac ipak zaigra na otvaranju sezone.

Neizvesno je i da li će nastupiti Ris Džejms, talentovani desni bek, ali je dobra vest da bi trojica od šestorice novajlija ipak mogli da se nađu u startnih 11.

U pitanju su Tijago Silva, Timo Verner i Kai Haverc, dodajmo i da Malang Sar neće biti u konkurenciji za tim ove sezone, on će na kaljenje.

Baner 6

Kako je Pulišić rovit, možda ga ne treba očekivati u startnih 11, pa je utisak da bi Lampard na startu sezone mogao da izvede sledeću postavu:

Kepa,
Aspilikueta, T. Silva, Rudidger, Alonso
Kante, Žoržinjo
Hadson-Odoi, Haverc, Maunt
Verner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rio48
Friday, 11.09.2020
04:20

Tiago Silva nece igrati.

avatar
Carina_11303
Wednesday, 09.09.2020
14:50

Jako je vazno da se krene sa pobedama od starta. Protiv Brajtona nema mesta za kiks

avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.09.2020
00:49

Bitno je samo tri boda u ovoj situaciji bez priprema i bez dosta startera: Mendi cak i da potpise sutra nece igrati jos, Cilvel i Zijah povredjeni, Kovacic suspendovan a Silva tek sutra krece sa treninzima dok je Pulisic tek danas imao prvi a mozda i Haverc krene sa klupe. Bice tesko.

avatar
Amalainter
Wednesday, 09.09.2020
14:08