Lampard besan na VAR: "Uništava dušu navijača!"

Autor: Beta Beta
utorak 18.02.2020.
11:17
Izvor: Beta

Strateg Čelsija nije bio zadovoljan nakon poraza svog tima od Mančester junajteda.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Trener fudbalera Čelsija Frenk Lampard rekao je da VAR uništava dušu navijačima i izrazio je negodovanje pojedinim sudijskim odlukama u porazu od Mančester junajteda.

"Pogledao sam to opet i VAR je tu baš za to, a oni nisu uradili dobar posao. Megvajer je trebalo da bude isključen, to je jasno, i to je očigledno promenilo tok utakmice", rekao je Lampard britanskim medijima.

Čelsi je u ponedeljak uveče poražen na svom stadionu od Mančester junajteda sa 2:0 u Premijer ligi.

Lampardovom timu su poništena dva gola, čime je Čelsi postao tek druga ekipa kojoj se to desilo u engleskom prvenstvu, posle Šefilda protiv Brajtona u decembru.

Zvaničnik VAR-a Kris Kavanag takođe nije mislio da je Hari Megvajer zaslužio crveni karton zbog udaranja Mičija Batšuaija.

"Sudija u VAR sobi nije uradio dobar posao", ocenio je Lampard.

Lampardu se nije dopala i odluka o poništenom golu Kurta Zume, zbog toga što je Sezar Aspilikueta gurnuo Brendona Vilijamsa.

"Aspilikueta je gurnut sa leđa", naveo je Lampard.

Aspilikueta je naveo da je sudija pogrešio.

"Naravno, gurnuo sam Vilijamsa, ali sam i ja prethodno bio gurnut. Najmanje što možete da uradite jeste da pogledate snimak, traje 30 sekundi. Sudija na terenu treba da bude taj koji donosi odluke", rekao je španski fudbaler.

Trener Junajteda Ole Gunar Solšer je izjavio da nije video prekršaj Freda nad Aspilikuetom.

Drugi poništeni gol Čelsija bio je zbog ofsajda Olivijea Žirua.

"VAR služi za to i odluka je odluka, makar se nama ne dopadala. Pomalo se uništava duša navijačima", kazao je Lampard.

Mančester junajted je prvi put od sezone 1987/88. pobedio Čelsi u obe utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bratuska_Blueboy
Tuesday, 18.02.2020
16:51

Propusti sa varom, nije bio faul Zume, kako ono nije bio crveni za Megvajera samo sudije znaju, jasno se vidi namera. Svejedno morali smo bolje.

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 18.02.2020
16:29

Da je u njegovu korist bio var rekao bih da je najpravedniji var, kako je to izum jer dozvoli da sve bude fer itd...providno

avatar
_mladen_
Tuesday, 18.02.2020
13:35

Slazem se za Megvajera, videlo se da je krenuo desnom nogom namerno, ako Son dobio crveni, trebalo je Megvajer da ga dobije.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 18.02.2020
13:16

Nije ti u unistavao dusu kada ste krali arsenal i ajax, licemerni su kao i luzeri, ista sorta

avatar
LFC*19
Tuesday, 18.02.2020
12:54

Crveni karton za Mekgvajera da, a sto se tice ponistenog gola, 100% ispravna odluka. I nije mi jasno, svi imamo snimak pred oci, ako je ono guranje "problematicno" faul, i ako je ono ustvari naceralo aspija da gurne ovoga, onda imamo problem sa ocima... Nije tacno da je onaj kontakt prije natjerao aspija da gurne ovoga, ni ybliya nije bio jak, cak minimalan. Hvala, idemo dalje.

avatar
Dragojevic Andrija
Tuesday, 18.02.2020
12:45

Megvajer min zuti zasluzio. Tacno se vidi da je namjerno pruzio nogu iako komentator na sk uporno opravdava englesku kornjacu.. zatim ponistsvaju gol zbog navodnog faula koji pravi aspi koji je gurnut od str protivnickog igraca. Nema sto vise pricat

avatar
The KING (return)
Tuesday, 18.02.2020
12:44

Samo izmislja izgovore ili krivi igrace, od pocetka sezone defanziva najveci problem takticki nema pojma igraci stoje na terenu defanzivno kao da igraju Englesku ligu 1, Lampardu su dani odbrojani zamisli da dodjes upravi i trazis da se rese coveka od 80 miliiona, pa koji si ti trenerski faktor kao da si Pep Gvardiola uzeo sve zivo pa da ti neko veruje i isppunjava hir...Samo da ga oteraju, od Viljas Boasa nista gore ne vidi...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 18.02.2020
12:43

To je sve Sveznalac reko ali ovde na sajtu ima vise strucnjaka. Tako da se ne isplati raspravljat.