LaLiga: Katalonci izdržali i na "Vanda Metropolitanu"

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.01.2018.
18:11
Izvor: Sportske.net

Ekipa koja je minule sezone igrala Segundu, očigledno ne leži "Jorgandžijama".

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida dočekali su Đironu na svom stadionu u okviru 20. kola, a nakon 90 minuta nije bilo pobednika, meč je okončan sa 1:1 (1:0).

U 25. minutu je odličnu priliku imao Argentinac Anhel Korea, ali je golman gostiju Bono odlično intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

Nekih 10ak minuta kasnije, nova prilika za "Jorgandžije", ovoga puta Bono je bio nemoćan, Parti je odlično proigrao Koštu, koji je izbegao ofsajd zamku i glavom spustio loptu do Grizmana, koji sa lakoćom postiže gol za vođstvo Atletika.

Oblak je spasao domaćina u nadoknadi prvog dela igre, kada je sjajnom intervencijom sprečio Portua da poravna rezultat.

U nastavku je odličnu šansu da izjednači propustio Borha Garsija, šutirao je sa ivice šesnaesterca, ali je lopta prohujala pored desne stative.

Samo par minuta kasnije, igrao se 63. minut, kada je Karasko imao šansu, ali je golman gostiju Bono još jednom odlično intervenisao.

Igrao se 73. minut, kada su gosti došli do izjednačenja, loše je Koke ispucao loptu iz svog kaznenog prostora, Espinosa ju je glavom poslao pred gol Atletika, a tamo se odlično snašao Portu, koji vara Oblaka klizećim startom za 1:1.

Do kraja nije bilo puno prilika, Đirona je odolela i ponovo uzela bodove u duelu sa Madriđanima. U prvom susretu ovih ekipa u Kataloniji, bilo je 2:2.

Nakon ovog duela Atletiko ostaje drugi sa 43 boda, osam manje od Barselone, ali uz jednu utakmicu više, te će "Blaugrana" imati priliku da se odlepi na 11 bodova do kraja kola.

Đirona je preskoćila Bilbao, Eibar i Betis, sada su osmi sa 27 osvojenih bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Saturday, 20.01.2018
19:12

Ne razumem Simeonea koji vadi Grizmana i Kostu dva najbolja igraca na 1:0 i prima gol na kraju. A nije mu prvi put.