Lako je zaustaviti Mbapea i Nejmara kada imate "insajdera"!

Autor: Stefan Matić
sreda 21.10.2020.
12:27
Izvor: Sportske.net

Neverovatna partija mladog štopera.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Aksel Tuanzebe - Ime mladog reprezentativca Engleske i štopera Mančester junajteda dominira jutro posle utakmice PSŽ - Mančester junajted.

22-godišnji defanzivac je ušao u tim pre svega zato što je kapiten Megvajer povređen a posle sinoćne utakmice pitanje je da li treba vraćati u tim najskupljeg defanzivca (jedino umesto Lindelofa). Tuanzebe je odigrao svoj prvi meč posle deset meseci, kumovale su povrede i konkurencija, ali je defanzivac rodom iz Konga uspeo da se pokaže na najvećoj sceni.

U par navrata je uspeo da isprati Mbapeovu brzinu i duele 1 na 1 sa njegovim saigračem Nejmarom. Nije ni čudo što su on i De Hea najbolje ocenjeni igrači, ali defanzivac je imao insajdera.

Kavani je po kraju prelaznog roka pojačao tim sa "Old Traforda", Urugvajac je pre par dana priključen treninzim posle obaveznog perioda samoizolacije koju nalaže Vlada Engleske. Urugvajac je tokom svog prvog treninga 'uhvaćen' u razgovoru sa Tuanzebeom - sumnja se da je objašnjavao kretnje ubitačnog dvojca iz PSŽ-a.

Baner

Istina ili ne, Tuanzebe je položio ispit sa najvećom ocenom. Nadamo se da će mu Solskjer redovnije pružati šansu u budućnosti.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kzs.mufc
Wednesday, 21.10.2020
14:31

stvarno je dobar bio

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 21.10.2020
13:40
avatar
Аполо
Wednesday, 21.10.2020
13:31

Солшер неће имати другу алтернативу јер искусни штопер није доведен. Мада уз Мегвајера овај дечко би могао да се укомбинује јер делује стаменије него смотани Линделоф. Све у свему пријатно изненађење Јунајтеда јучерашњом победом али се искрено надам да то неће сад значити да ћемо да изгубимо од последњег клуба на табели у Премијер Лиги.