Lacio slavio na krilima SMS-a, Đenova izgubila dobijeno, Ninković probudio Palermo!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.12.2016.
22:43
Izvor: Sportske.net

U terminu od 20 sati i 45 minuta odigrana su dva susreta u okviru 17. kola italijanske Serije A.

Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi
Beta/AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

Povezane vesti

"Nebeskoplavi" su na "Olimpiku" dočekali Fiorentinu, na kraju su izabranici Simonea Inzagija slavili sa 3:1 (2:0), iako je moglo da bude potpuno drugačije.

Poveli su domaći u 23. minutu preko Baldea Keite, Senegalcu je asistirao Sergej Milinković-Savić.

Srpski internacionalac bio je glavi akter i kod narednog gola Lacija, promešao je odbranu gostiju na čelu sa sunarodnikom Tomovićem, da bi ga bivši fudbaler Zvezde potom srušio i skrivio penal. Bilja je bio siguran sa bele tačke.

Ta dva pogotka pogledajte OVDE.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a na samom startu drugog dela igre su se stvari na "Oimpiku" zakuvale.

Skrivili su domaći penal, Iličić je "pucao", ali je iskusni Federiko Marketi sjajno intervenisao i sačuvao svoju mrežu.

"Viola" ipak dolazi do pogotka, strelac je bio Mauro Zarate, u 64. minutu.

Do kraja je bilo veoma napeto, gosti su na sve načine pokušavali da dođu do poravnanja, zaradili su i javne opomene Bernardeski i Astori, ništa nije urodilo plodom. Triujmf domaće ekipe overio je Radu golom u poslednjim minutima.

Drugi meč koji je bio na program u večernjem terminu, okončan je takođe pobedom domaćina.

Đenova je na svom "Luiđi Ferarisu", izgubila od Palerma, nakon što su pogotkom bivšeg fudbalera Partizana imali dva gola prednosti, na kraju je bilo 3:4 (1:1).

Poveli su domaći već u četvrtom minutu preko Đovanija Simeonea, njemu je asistirao Rigoni.

Ipak, Palermo dolazi do poravnanja, u 42. minut je na asistenciju makedonskog napadača Ilije Nestorovskog strelac bio Kvajson.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a nakon desetak minuta igre u nastavku, Đenova dolazi do novog vođstva. Strelac je još jedno bio popularni "Ćolito" sin trenera madridskog Atletika Dijega Simeonea.

Samo osam minuta kasnije, na scenu stupa bivši igrač Partizana Nikola Ninković, koji glavom trese mrežu Palerma i odvodi Đenovu na dva gola razlike.

Taj gol pogledajte OVDE.

Gosti su vrlo brzo odgovorili, Goldaniga je bio strelac samo četiri minuta kasnije u 69. minutu, ušlo se u neizvesnu završnicu.

Igrao se 88. minut, kada su gosti došli do poravnanja, strelac je bio Rispoli. Potpuni preokret Palerma doneli su Makedonic, Nestorovski je ponovo bio asistent, Trajkovski egezkutor.

Do kraja susreta je i golam Đenove, isfrustriran dešavanjima na terenu, zaradio crveni karton i učinio ovo veče pravom noćnom morom za domaćina.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 19.12.2016
11:23

Rumenige se rasteretio, nema više pritiska, ni sa tribina, ni od medija i sad talenat koji on poseduje dolazi do izražaja.

avatar
Cole MCM
Monday, 19.12.2016
02:39

Sergej je pravi biser sa vrlo istancanim njuhom za igru. Pmetno kao da ima 28 a pozrtvovanja mu ne manjka

avatar
Lazar Grobar
Monday, 19.12.2016
01:11

HEHE,ima li šta lepše,danas mu rođendan,a juče ga dao. BRAVO MOMCI,nemojte da vas iznenadi ponuda nekog kluba od 30-35 miliona za Sergeja na leto,pošto klubovi sa zapada više tad kupuju. Sledećeg leta ako ovako nastavi možda i za Džigija,pa i za Lazovića,nema veze što je iz suprotnog tabora. Danas ili juče,kako kome,su i Srbi u Torinu igrali dobro,posle Ljajićevog šuta je Rosetini dao gol,a Lukić je odigrao bez greške drugo poluvreme,uklizavanjem u šesnaestercu možda spasio i siguran gol. Puna Seria A Srba,svi igraju dobro. SREĆNA SLAVA SVIMA,PA I MENI !

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 19.12.2016
00:04

Napeto do samog kraja,prilicno lose smo stajali u drugom poluvremenu,na momente amaterski.Nezahvalni Zarate,ocekivana njegova reakcija nakon gola,Sancheza sam simpatisao do veceras medjutim nakon Maradona poteza nije mi vise tako drag :D Nije svako sportsmen kao Miro Klose,sreca pa je sudija iza gola video da je cista ruka u pitanju.Za SMS-a sam vec rekao da mora Muslin da ga zove,nismo mi Nemci pa da mozemo odbacivati one koji ne odgovaraju sistemu.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 19.12.2016
01:16

SMS perfektno igra sve tri centralne pozicije u veznom redu,prednjeg,centralnog i zadnjeg veznog. Ima ga i u odbrani,napadu... On će za 2 godine biti kao što je Pogba,verujte mi.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 19.12.2016
20:45

Sad će dosta mršav,ima oko 75 kg na visinu 192 cm.

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 19.12.2016
17:03

Znam sve,gledao sam ga jos u Vosi(mladje kategorije),Revolt i PK znaju koliko sam smarao sa zeljom da ga Partizan dovede :D Tromost mu je bila velika mana,sada je tu primetan ozbiljan napredak,ali mora jos da radi na tome,naravno i ostalo da usavrsava.Bilo bi steta da decko sa takvim fizikalijama,uz odlicnu tehniku i inteligenciju ne napravi nesto veliko,sve je na njemu :) Srecna slava!

avatar
Bocevski
Monday, 19.12.2016
13:47

Ako pobedimo protiv Intera mislim da se mozemo nadati na to 3 mesto

avatar
Mou Internazionale
Sunday, 18.12.2016
23:49

Ninković me prijatno iznenadio.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 19.12.2016
01:22

I mene,ko bi rekao da će rezerva u JSL,da daje golove i asistira u Italiji.