Lacio silan, Sergej blistao! Ljajićev gol slaba uteha, Inter umalo prokockao pobedu, ali šta je sa Udinezeom?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2018.
16:59
Izvor: Sportske.net

Lacio sav posao završio u prvom poluvremenu uz sjajnu partiju našeg ''SMS''-a, ni Inter nije imao mnogo problema. Torino sad već predaleko od Evrope, i pored Ljajićevog pogotka.

Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP
Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP

Povezane vesti

Posle remija bez golova na Sardiniji u matine terminu, ovog popodneva odigrane su još četiri utakmice 34. kola Serije A.

Ekipe koje se bore za plasman na evropsku scenu, odnosno za Ligu šampiona, danas su ostvarile očekivane pobede.

Najubedljiviji je bio Lacio, koji je pred svojim navijačima deklasirao Sampdoriju sa 4:0, a prema prikazanom, mreža gostiju mogla je da bude i punija.

''Načeo'' ih je naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić u 32. minutu, na centaršut Radua sa leve strane, a posle nekoliko propuštenih prilika domaćih, De Fraj je u finišu poluvremena duplirao prednost - 2:0.

U nastavku domaći su rutinski odrađivali posao, ali su u finišu ''dodali gas'' i postigli još dva gola, oba puta preko Imobilea, koji je stigao do svog 29. pogorka u sezoni!

Kod prvog od ta dva gola, asistirao mu je Sergej Milinković-Savić sa leve strane, centaršutem u peterac gostiju.

Za to vreme, Inter je slavio na gostovanju u Veroni protiv Kjeva rezultatom 2:1. Ovde je odluka pala u drugom poluvremenu. Najpre je u 51. minutu Ikardi doneo prednost ''Neroazurima'' posle konsultacije arbitara sa VAR tehnologijom, a deset minuta kasnije Ivan Perišić je duplirao prednost, posle prelepe akcije sa Karamoom i Rafinjom - 2:0.

U samom finišu meča, Stepinski je smanjio na 2:1 i vratio rezultatsku neizvesnost, ali domaći više od toga nisu mogli u ovom susretu. U ekipi Kjeva danas su nastupili i srpski internacionalci, Nenad Tomović i kapiten Ivan Radovanović.

Upravo je Tomović u poslednjim sekundama meča mogao da donese izjednačenje Kjevu, ali je loše reagovao pred golom Intera...

Posle ovakvog epiloga, Lacio je na trećem mestu zadržao bod prednosti u odnosu na i Inter, koji je ostao na petom mestu, jer bod više ima i Roma.

Što se tiče preostale dve utakmice, Udineze je nastavio svoju očajnu seriju, danas su upisali i 11. vezani poraz, i to na svom terenu od ''davljenika'' Krotonea - 2:1

Isti rezultat, ali u korist domaćina viđen je i u Bergamu, gde je Atalanta savladala ekipu Torina sa 2:1 i praktično je izbacila iz trke za evropsku scenu. Jedini gol za goste postigao je naš reprezentativac Adem Ljajić u 56. minutu, tri minuta pošto je domaćin poveo, ali je nedugo zatim Atalanta ponovo povela i to vođstvo zadržala do kraja meča.

Rezultati:

Atalanta - Torino 2:1
Lacio - Sampdorija 4:0
Udineze - Krotone 1:2
Kjevo - Inter 1:2

Ranije danas:
Kaljari - Bolonja 0:0

Večeras od 20:45h Juventus - Napoli
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 23.04.2018
06:29

Ludnica od prvenstva...Samo se zna da Benevento ispada, ostalo nista..Titula , mesta za LS, mesta za LE, ispadanje....

avatar
The_Matrix
Sunday, 22.04.2018
18:06

Spaleti je po ko zna koji put upropastio stvari na terenu glupim izmenama. Candreva mora da leti iz kluba. Vesino je napravio jako glupu gresku i ako je bilo elemenata za faul ne kocka se nikada ispred svog gola na onakav nacin. Sto se tice sanse Tomovica bio je u ofsajdu pa cak i da je uspeo da stigne loptu VAR bi stupio na scenu

avatar
ProudKnight
Sunday, 22.04.2018
17:08

Italija je ove godine najzanimljivija, odnosno najneizvjesnija. Kakva borba za LŠ između: Rome, Intera i Lacija. I Juventusa prednost se ne čini nedostižnom, iako rijetko ko vjeruje da Napoli može preokrenuti stvari u svoju korist. Ostale lige petice i nisu toliko zanimljive bile, kako su budući šampioni dominantno osvojili titule.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
17:06

Ploditelj Ciro, ne bira gde mece:-D

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
18:18

Lacio uopste nije ni trebao da bude u ovoj situaciji i da strepi, arbitri su im uzeli toliko bodova da bi sad najverovatnije mogli da racunaju na to da ce moci da overe plasman u LS vec u sledecem kolu da im se sve ono nije izdogadjalo...

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 23.04.2018
18:19

Jesu za LS jer su bolji od Milana ove sezone, a i od jos jednog kluba od ona dva. Mozda su namestili tu utakmicu, nema bas logike, ali, ko zna, mozda su na kraju procenili da ipak nemaju previse sansi protiv Atletika i Arsenala...

avatar
gajokrusica
Sunday, 22.04.2018
23:52

Lacio je seljacka ekipa druze, nisi oni za Ligu Sampiona, ona bruka protiv Salcbiurga je za gasenje kluba.

avatar
Oldboy
Sunday, 22.04.2018
19:43

Tačno tako, u prvom delu sezone su ih upropastili

avatar
Ali baba
Sunday, 22.04.2018
19:41

Upravo tako, tragedija je šta su sudije radile protiv lacija...

avatar
Joker96
Sunday, 22.04.2018
17:05

Sramota kako je Inter priveo utakmicu kraju, da je izjednacio Kjevo to bi verovatno bio kraj nade za LS, srecom pa nisu. Zelim im srecu u borbi za opstanak,ne zasluzuju da ispadnu. Rafinja i Kanselo opet odlicni,konstantno su medju najboljim igracima Intera. Nadam se da ce se obezbediti ta Liga Sampiona,drasticno bi porasle sanse da se otkupi bar jedan od njih dvojice.