Lacio razbio Romu, Kolarov ne veruje zbog čega je ''pocrveneo''!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.03.2019.
22:25
Izvor: Sportske.net

Rimski derbi bio je centralni događaj dana u italijanskoj Seriji A.

Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino
Beta/AP Photo/Alessandra Tarantino

Povezane vesti

U derbiju 26. kola Serije A, Lacio je kao domaćin na rimskom ''Olimpiku'' savladao gradskog rivala Romu rezultatom 3:0 i tako prišao na samo tri boda zaostatka za ''Vučicom'' koja je ostala na petoj poziciji.

''Nebesko plavi'' su poveli već u 12. minutu meča, kada je posle auta sa leve strane usledila brza akcija Koree i Kaiseda, koji je umakao svojim čuvarima i zatresao mrežu - 1:0.

Roma je bila blizu izjednačenja preko Florencija, pa Pastorea, ali te prilike nije uspela da iskoristi.

U 72. minutu Korea je probio kroz sredinu posle sjajne saradnje sa Imobileom, Facio ga je oborio i za sudiju nije bilo dileme - jedanaesterac za Lacio!

Usledila je konsultacija sa ''VAR studijom'', odluka je potvrđena, a Imobile je precizno izveo penal, za 2:0 u korist Lacija.

Ovim golom je utakmica praktično i rešena, Roma do kraja nije uspela da ozbiljnije ugrozi gol Strakoše, pa je Lacio zasluženo stigao do pobede.

I ne samo to, nego su domaći uspeli da je u finišu učine i još ubedljivijom.

Posle akcije koju je ''povukao'' Sergej Milinković-Savić, na kraju je Kataldi sa ivice kaznenog prostora poslao precizan šut u levi ugao Olsenovog gola - 3:0. I ovde je konsultovan VAR, ali ponovo se potvrdilo da je odluka sudije da ovaj gol prizna, bila ispravna.

Da sve bude gore po goste, naš reprezentativac Aleksandar Kolarov je u samom finišu zaradio dva žuta kartona za nepuna dva minuta u nadoknadi vremena, pa je Roma ovaj meč završila sa igračem manje na terenu.

Gosti su smatrali da je drugi žuti karton prestrogo dosuđen, Kolarov je tražio VAR, ali mu sudija tu molbu nije uvažio - morao je odmah u svlačionicu...
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Curva Sud Milano
Saturday, 02.03.2019
23:46

Romu ne bih voleo da vidim u LŠ iz jednog razloga, a to je što su imali fantastičnu ekipu koju su mogli da nadograde i da se bore za trofeje, umesto toga prodaju godinama najbolje igrace i večno bez ambicija za neki trofej. Mislio sam da će se to promeniti posle polufinala LŠ, ali rukovodstvo je očigledno videlo šansu za zaradu. Nadam se da će početi da grade taj stadion.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 02.03.2019
23:39

Ne znam kako ova Roma misli da izvrsi svoju primarnu uloge razvojne filijale za vece klubove ako malo malo pa izgubi, slabo se igraci razvijaju i primecuju u porazima. Mora to mnogo bolje ako misle da zarade neku paru.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 03.03.2019
00:55

za vas su institucija...jel bilo ono 3-0?

avatar
rossonero_t
Saturday, 02.03.2019
23:35

A sledecu ima Empoli da ih oduci od fudbala. :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.03.2019
23:35

Bogami, vratio se i Lacio u igru za LS.

avatar
rossonero_t
Saturday, 02.03.2019
23:33

Sve one nezasluzene pobede su dosle na naplatu, deri kerusu breeee! :D

avatar
Consigliere 1927
Monday, 04.03.2019
10:10

Bese onda da se vama vraca vec 8 godina?