Lacio prišao Napoliju, Mihina ofanziva dala rezultat!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 01.03.2015.
17:10
Izvor: Sportske.net

Pobede Lacija i Sampdorije u gostima, Ćezena se vratila u trku za opstanak, remi bez golova na Siciliji!

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Otvoren meč u Sasuolu, domaći su pretili nekoliko puta, ali je Lacio imao mnogo bolje šanse.

Mlađani Keita Balde je promašio par zicera, dobio i karton jer je probao da simulira penal, a u samom finišu prvog poluvremena Rimljani zasluženo vode.

Akcija koju je bombom završio Felipe Anderson, Konsilji je nemoćan, 1:0 za Lacio.

U nastavku velika šansa za Zazu, šutirao je u Marketija, a golman Lacijala je odbranio i pokušaj Berardija.

Nesrećni Keita je sprečio svoj tim da duplira vođstvo, Mauri bi postigao gol, Afrikanac je dirao loptu, iako je bio u ofsajdu.

Usledili su promašaji Klosea koji je zamenio Maurija, nikako Lacio nije uspevao da dotuče rivala. Ipak, posle nove asistencije Andersona, Nemac se poklonio i rešio pitanje pobednika. Do kraja je Marko Parolo povećao na 3:0, možda je bio ofsajd, ali je sve ionako bilo rešeno.

Italy Soccer Serie A

Lacio se ovom pobedom približio trećeplasiranom Napoliju na dva boda, Benitezov tim večeras gostuje u Torinu protiv "Bikova".

U Bergamu radost za Atalantu, defanzivac Stendardo je posle centaršuta Dramea načeo Đenovljane. Imao je dosta problema Mihajlovićev tim, ali i šanse za izjednačenje, dvadesetak minuta pre kraja je pojačanje iz Udinezea, Luis Mjuriel iskoristio asistenciju Okake da izjednači rezultat.

Sam Okaka je desetak minuta kasnije okrenuo rezultat i završio akciju Etoa, pa je Mihin "tridente" dao rezultat! Posle serije loših rezultata Đenovljani stižu do pobede i ponovo su u borbi za Evropu.

Italy Soccer Serie A

Na Siciliji Vaskez je pogodio prečku, šanse su imali Dibala na jednoj, ali i Makarone na drugoj strani.

Odličan je bio Sorentino, golman Palerma u par navrata. U finišu je Dibala propustio još par prilika, super talentovani Argentinaca nije imao svoj dan.

Ćezena je bila bolji tim od Udinezea, nekako su pasivno i sporo delovale "Zebrete", najbolje se to videlo kada je Argentinac Rodrigez postigao gol 15-tak minuta pre kraja pored nepomične odbrane Stramaćonijevog tima. Ćezena je pobedom ostala u trci za opstanak, Romanjoli se sjajno drže, sada imaju samo bod manje od Kaljarija, četiri od Atalante koja je prva iznad crte.

U premijernom meču dana Verona je odnela bodove sa Sardinije, Inter od 18.15 dočekuje Fiorentinu, večeras Napolitanci gostuju Torinu.

Derbi kola igra se sutra uveče sudar timova sa vrha, Juve gostuje Romi.

Golove sa mečeva Serije A možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke