Lacio jači od Vulićevog Krotonea i kiše - Imobile nije zaboravio da trese mreže, pogodio i Korea!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 21.11.2020.
16:54
Izvor: Sportske.net

Prvi strelac prošlosezonskog šampionata efikasan i ovog popodneva.

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Fudbaleri Lacija vratili su se na pobednički kolosek rutinskom pobedom na gostovanju Krotoneu protiv istoimenog tima 2:0 u prvom meču subotnjeg programa 8. kola Serije A.

U meču u kome posle dužeg vremena u startnoj postavi nebeskoplavih nije bilo Sergeja Milinkovića-Savića vođstvo gostujućem timu doneo je rekonvalescent Ćiro Imobile u 21. minutu.

Po izuzetno kišnom vremenu u ovom italijanskom gradu Imobile se odlično snašao na dugu loptu koju je poslao Marko Parolo i efektno glavom savladao protivničkog golmana.

baner

Već 15-ak minuta kasnije i sam Parolo je imao šansu da uveća prednost Lacija, ali je Aleks Kordaz odlično intervenisao.

Prednost gostiju je uvećana ipak u 57. minutu kada je Hoakin Korea nakon sjajnog solo prodora po levoj strani pogodio malu mrežu donevši novu radost timu Simonea Inzagija.

Lacio se ovom pobedom izjednačio sa Romom i Napolijem uz meč više, dok je Krotone ostao na svega dva boda iz osam kola posle utakmice u kojoj je od starta zaigrao bivši vezista Crvene zvezde Miloš Vulić.
  
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Strateg Lalatovic
Saturday, 21.11.2020
22:42

Treba naglasiti da je Korea uz Di Mariu argentinski fudbaler u najboljoj formi.Zamislite samo napad Di Maria,Korea,Papu Gomez i Ikardi.Svi oni su na ovaj ili onaj nacin Mesijeve zrtve.Jedni se ne uklapaju u njegove takticke zamisli,drugi su odabrali pogresne zene