Lacio čuva kostur ekipe, na stolu novi ugovori

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.03.2020.
15:14
Izvor: Sportske.net

Rimljani moraju da sačuvaju najbolje.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, uprava Lacija ponudiće nove ugovore za prvog strelca Ćira Imobilea i golmana Tomasa Strakošu.

Lacijali su jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, tim Simonea Inzagija je drugoplasirani tim u Seriji A i posle 20 godina ima priliku da se bori za Skudeto.

Novinar Gazeta delo Sporta, Nikolo Skira, koji važi za jednog od najpouzdanijih, prenosi da će Imobile i Strakoša dobiti nove ugovore, do 2024. i 2025. godine.

Imobile ima 30 godina i trenutni ugovor mu ističe juna 2023, ali Rimljani žele da ga produže na još jednu sezonu uz povišena primanja, preciznije - četiri miliona evra.

Što se tiče albanskog čuvara mreže, Lacio je spreman da mu ponudi godišnja primanja od dva miliona evra i ugovor čak do 2025. godine.

Strakoša je ove sezone u najboljoj formi, primio je samo 23 gola na 26 utakmica i u devet navrata je uspeo da sačuva mrežu netaknutom.

Ukolio Lacio uspe da zadrži kostur tima i trenera Inzagija, nema dileme da bi i naredne sezone mogli da se bore za titulu, te da budu i potencijalno iznenađenje u Ligi šampiona.
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke