Lacio bacio Juveu rukavicu u lice, zamislite ovakvu odluku o šampionu?!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.04.2020.
16:12
Izvor: Beta

Predsednik Lacija bi prihvatio utakmicu protiv Juventusa za titulu, da li bi šampion pristao?

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Predsednik fudbalskog kluba Lacio Klaudio Lotito rekao je danas da bi prihvatio plej-of utakmicu protiv Juventusa kako bi se odlučilo o šampionu Serije A, ukoliko sezona ne bude nastavljena.

Takmičenje u Seriji A prekinuto je 9. marta zbog pandemije korona virusa, a Juventus je prvi na tabeli sa bodom više od drugoplasiranog Lacija.

Italijanska Vlada sinoć je saopštila da sportisti mogu da počnu sa individualnim treninzima 4. maja, a da grupni treninzi mogu početi 18. maja.

Ideja o plej-ofu pominje se u slučaju da se ne odigraju preostale utakmice.

"Prihvatio bih (plej-of za skudeto), ali nikada se o tome nisam pitao. Na neki način nam ne bi išao u korist novi početak. Mi smo napravili izbor, pošto nismo mogli da igramo na tri fronta žrtvovali smo Ligu Evropa, pošto nam je zbog tajminga i transfera to bilo nezgodno takmičenje. Tako smo mogli da igramo jednom nedeljno dok su ostali igrali po dva puta, pa bismo mi sad izgubili tu prednost. Ali, mislim na interese svih 20 klubova", rekao je Lotito za Republiku i nastavio:

"Danas imamo bod manje od Juventusa. U prvom delu smo pobedili Juventus sa 3:1 i ponovo u Superkupu (3:1) i imamo još jednu utakmicu u Seriji A. Da budemo pošteni, ekipa poput Intera koja ima osam bodova manje od nas, ili Atalanta koja ima 14 bodova manje, recite mi da li i oni treba da učestvuju", dodao je predsednik rimskog tima.


Baner live stream

On je rekao da veruje da bi njegov klub mogao da se nosi sa strogim ograničenjima potrebnim za nastavak takmičenja zbog resursa koje ima na raspolaganju.

"Već imam briseve i serološke testove, imam i maske. U trening centru Formelo imam kardiologa, internistu, otorinolaringologa i urologa. Mogu odmah da obavim sanitetske mere pošto moja kompanija radi sa bolnicama", naveo je Lotito.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.04.2020
21:40

Stvarno je komican lik.

avatar
DEL PIEROO
Monday, 27.04.2020
18:40

Mnogo se ovaj bahati, spustice ga Dibala opet u raslje u 95om

avatar
Tiribocchi
Monday, 27.04.2020
17:11

Moze ! Al ko i da pobedi titula da ide Interu !

avatar
Offside
Monday, 27.04.2020
16:56

Koliko se secam jedan od klubova je pre par sezona bio kaznjen zbog "zrtvovanja Lige Evropa" a koliko se moze procitati,Lotito je i sam priznao da su donekle namerno ispali iz LE da bi igrali samo jednom nedeljno sto im je donelo veliku prednost u drugom delu sampionata.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 27.04.2020
16:53

Haha imam 8 bodova više (uz meč manje Intera) i još 1/3 prventva do kraja :D