Labudova pesma, ovo će biti rasplet za Spaletija i Ikardija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 04.04.2019.
08:46
Izvor: Sportske.net

Inter veliki dobitnik sinoć, rivali se spotakli, pa sada plasman u Ligu šampiona ne bi trebalo da izostane. Ali, to neće promeniti ništa u odluci kluba...

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Inter je, kako reče Spaleti, pobedom popravio sve, Lacio je izgubio, Milan osvojio samo bod, sada su "crno-plavi" treći i čini se da ništa ne može da ih zaustavi na putu ka Ligi šampiona.

Ikardi se vratio posle 50 dana, postigao gol, imao asistenciju, videlo se da saigrači pokušavaju da pokažu da nisu protiv njega, a Spaleti je na kraju rekao da je Ikardi mogao i više i da mora više da učestvuje u fazi odbrane.

Odnosni njih dvojice su napeti, neki kažu "može biti samo jedan", ali mediji pišu da će obojica napustiti Inter i da je to konačna odluka kluba.

Naime, Spaleti će, bez obzira što ima dve godine ugovora morati da ustupi mesto, najverovatnije Antoniju Konteu, a Inter želi da se oslobodi kapitena. Navijači su protiv njega, u klubu su razočarani činjenicom da je okrenuo saigrače protiv sebe. Sinoć je Vanda, njegova supruga napisala poruku podrške Mauritu na Instagramu, ne pamti se da je neko tako bio zasut uvredama navijača.

Ona je svojim komentarima, kažu podelila svlačionicu, pre svega izazvala balkanski klan koji predvodi Perišić, pa je situacija bila nepodnošljiva. Ova pobeda će malo utišati stvari, ali Marota smatra da je vreme da Ikardi ode.

Problem je klub, Juventus neće zamenu za Dibalu, Ikardiju je pala cena, čekaju Real, ili eventualno Atletiko, mada za sada nema pregovora. Jasno je i da ga neće prodavati ispod 80 miliona evra, mada su mnogi skeptični, pitanje je da li neko hoće da plati taj novac za momka koji nije baš obožavan među fudbalerima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 04.04.2019
20:03

Ikardi je najbolji centarfor na svetu, nesme se prodati...Oterati Spaletija,Kitu,Perisica,Brozovica, Maria...Unutra Konte,Godin,Barela,Vidal,Rakitic i Isko....Konte voli 3-5-2.......Handanovic------Godin,Skrinjar,DeFraj------------Barela,Najngolan,Isko,Rakitic, Vidal----Ikardi,Lautaro!!!!!!!!!!!!!!!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
22:15

Nista bekovi, nista krila:-D

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 04.04.2019
09:13

..a kako komentarišete sinošnju proslavu "vodje pobune" Perišica i Ikardija? Baš neki čudan odnos zaraćenih strana?

avatar
berberin
Thursday, 04.04.2019
09:08

Ikardi je institucija za spaletija u ljudskom smislu,a brozovic i perisic su kancer u interu,jeste ikardi papuca ispao to se zna ali vise voli klub od pomenutih,spaleti je ubjedljivi najveci krivac,upropastio je svlacionicu a i tim ne umije sastaviti,ne bi me cudilo galjardini sledecu na klupi da bude to je njegov potpis!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
08:52

Videlo se da saigrači pokušavaju da pokažu da nisu protiv njega, ali, u klubu su razočarani činjenicom da je okrenuo saigrače protiv sebe.

avatar
Paris Saint Germain
Thursday, 04.04.2019
18:52
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 04.04.2019
22:16

Poenta je da to ne ide jedno sa drugim.

avatar
amigo999
Thursday, 04.04.2019
20:04

Vise je vredan 10 puta od Spaletija i Perisica zajedno...