L1 - Šou Depaja i Auara, strašni Lion brojao do šest!

Autor: Stefan Matić
petak 16.08.2019.
22:36
Izvor: Sportske.net

Silvinjo za sada maksimalan u francuskom klubu.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Večeras je odigran prvi meč drugog kola Lige 1. Lion je savladao Anže sa 6:0 uz pomoć dvostrukih strelaca u vidu Dembelea i Depaja.

Domaćin na Olimpik Parku je odmah krenuo silovito. Već u jedanaestom minutu prednost donosi Husem Auar odličnim šutom sa nekih dvadesetak metara.

Samo petnaest minuta kasnije svoj prvi gol beleži i Musa Dembele. Francuz koristi kiks odbrane Anžea i dobar pas Tusara da bi lako udvostručio prednost svog tima.

Tri minuta pred kraj prvog poluvremena u strelce se upisuje i Memfis Depaj. Holanđanin koristi odličnu asistenciju Auara i jakim šutem levom nogu prosleđuje loptu u gol između nogu gostujućeg golmana.

U trečem minutu nastavka ponovo Memfis stupa na scenu. Krilo Liona odlično završava kontru svoga tima, drugom golu Holanđanina je prethodila još jedna velelepna asistencija Auara.

Dembele skoro na istovetan način stiže do svog drugog gola na utakmici. Ponovo greška odbrane, ovog puta Pavlovića, Musa ne prašta i pogađa jakim udarcem u golmanov ugao za "petardu" u 65. minutu.

U 72. minutu vidimo majstoriju Depaja koji se u nekoliko navrata oslobodio svog čuvara, asistenciju Holanđanina koristi Žan Lukas koji tako postavlja konačnih 6:0 za francuske "lavove".
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke