L1 - Preokret Nice, porazi Liona i Monaka

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.11.2017.
21:06
Izvor: Sportske.net

Danas se igralo vanredno kolo u Ligi 1, Lion lagano gubi trku...

Povezane vesti

Monako nastavlja sa lošim rezultatima, danas su doživeli još jedan poraz i to od Nanta u gostima.

Ekipa Klaudija Ranijerija je slavila golom Lime u 3. minutu nadoknade, naneli su tako Monaku 4. poraz ove sezone, drugi uzastopni.

Poražen je još jedan konkurent za titulu, a to je Lion. Oni su danas na svom terenu poraženi od Lila sa 1:2. Poveli su gosti preko Mendesa u 21. minutu, izjednačio je Marijano Dijaz u 36. minutu, da bi pred kraj prvog dela igre Ponče uspeo da povisi na 1:2.

Domaći su imali šansu da izjednače u drugom poluvremenu, ali je Nabil Fekir promašio penal.

U meču Gengana i Monpeljea nije bilo golova, dok je Ren slavio na gostovanju Anžeu posle preokreta. Ekambi je doveo domaće u prednost od 1:0, ali je u nastavku gost preokrenuo preko Unoua i Andrea.

Marsej se prošetao Mecom, oni su slavili sa 3:0 golovima Tovana, Luisa Gustava i Okamposa, a na gostovanju je slavila i Nica koja je pobedila Tuluz.

Domaći su poveli sa 1:0 preko Delora, imali su i igrača više kada je Dante dobio crveni karton.

Durmaz je mogao da reši pitanje pobednika, ali je promašio penal u 50. minutu utakmice, a kada ne iskoristite svoje šanse i igrate kukavički sa igračem više, sledi kazna.

Crveni karton dobija Amian Adu, gosti preko Balotelija u 80. minutu stižu do izjednačenja, a do pobede preko Sraftija u 1. minutu nadoknade.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke