L1 - Jovanović siguran sa Bordoom, mrvice za Ristića u pobedi Monpeljea!

Autor: Stefan Matić
subota 14.09.2019.
21:56
Izvor: Sportske.net

Završeni su večerašnji mečevi petog kola francuske lige.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Žirondinci slavili sa 2:0 protiv Meca, dok je Monpelje kao domaćin savladao Nicu sa 2:1. Bez golova u Brestu i Dižonu.

Bordo je na svom stadionu nastavio seriju bez poraza. U prethodna tri kola su zabeležili pobedu i dva remija, danas je usledila pobeda koja je bila osigurana već u prvom delu igre.

Žimi Brajan i De Previl su postigli dva gola u razmaku od samo dva minuta. Prvo je mrežu gostju načeo iskusni tridesetčetvorogodišnji napadač u sedmom minutu da bi njegov mlađi kolega iz napada, De Previl, samo dva minuta kasnije udvostručio prednost domaćina.

Do kraja meča su Žirondinci imali prilike i da ubedljivije dobiju meč, dok su gosti imali tek jednu šansu u drugom poluvremenu.

Vukašin Jovanović je odigrao ceo meč u sastavu domaćih.

Monpelje je dočekao Nicu u okviru petog kola. Gosti sa Azurne Obale su bili ti koji su poveli iako su domaći imali par prilika preko Labordea, Ferija i Meloua. Tim Patrika Vijere stiže do gola i vođstva preko Tamezea koji postiže sjajan gol u 34. minutu.

Ipak, samo tri minuta kasnije, Andi Delor uspeva da iskoristi odbitak u 37. minutu tako da su domaći ipak na pauzu otišli sa 1:1.

Siprijen iz Nice je po početku drugog poluvremena imao šansu, ali Monpelje je uspeo u potpunosti da preokrene rezultat. Igrao se 56. minut kada je Mole postigao drugi gol za domaćina na veliko zadovoljstvo publike na stadionu.

Za sastav domaćih je igrao i Mihailo Ristić koji je ušao umesto Labordea u 81. minutu, Petar Škuletić je ceo meč odgledao sa klupe za igrače Monpeljea.

U ostala dva meča Brest - Ren i Dižon - Nim nismo imali golove te su se oba susreta završila sa nepopularnih 0:0.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke