L'Ekip opet u akciji pred Zvezdu, Parižani pobesneli!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.12.2018.
09:59
Izvor: Sportske.net

Rat između vodećeg kluba i vodećeg sportskog lista u Francuskoj se nastavlja. Parižani izdali zvanično saopštenje!

Epa/Christophe Petit-Tesson
Epa/Christophe Petit-Tesson

Povezane vesti

L'Ekip je danas doneo priču, tačnije ona se sinoć pojavila na njihovom portalu, a danas u štampanom izdanju da će PSŽ iz straha od izbacivanja iz Lige šampiona prodati Nejmara ili Mbapea na leto.

Samo tako mogu da realizuju postignuti dogovor oko dolaska De Jonga iz Ajaksa.

Naime, francuski list tvrdi da Parižani već nude Brazilca, da ciljaju Mančester Junajted jer Barselona nema novca, a Real ima neke druge planove, pre svih vezane za Azara.

Navodno, ako ne uspeju da prodaju Nejmara, pokušaće sa Mbapeom, za koga bi Juventus ponudio i Dibalu i ogroman novac i ti pregovori navodno već teku, u slučaju da FFP zapreti izbacivanjem Parižana iz Evrope.

Ali, klub se jutros oglasio, tvrde da L'Ekip radi protiv njih, da šire dezinformacije već duže vreme i da pokušavaju da naruše atmosferu već mesecima u najboljem francuskom klubu.

Aluzija na meč sa Zvezdom i navodno nameštanje se nameće, a PSŽ je još zatražio od L'Ekipa malo iskrenosti i profesionalizma vezano za izveštavanje o njihovom klubu.

Kolo u Francuskoj se zbog protesta "žutih prsluka" ne igra, Nejmar i dalje ne trenira sa timom, ali su u klubu sigurni da će biti u timu u Beogradu protiv Zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Saturday, 08.12.2018
12:28

Ako je istina da je PSG hteo da plati 80m za Rakitica,Barselona treba da im ponudi Rakitica plus pare za Mbappea jer bi se tako osigurali za buducnost.A plus Mbappe hoce da igra s Messijem

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 08.12.2018
11:09

Osim toga pisali su i o savetu člana zvezdine uprave jednoj javnoj ličnosti iz Crne Gore da odigra da će zvezda izgubiti sa 5 ili više golova razlike. Da, počeli su da otkrivaju i detalje u vezi PSŽ 6:1 zvezda.