Kvota dramatično pala, Zidanu spremljen otkaz?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 29.12.2017.
10:08
Izvor: Sportske.net

Postoje tri solucije, druga je najrealnija, 180 minuta će pokazati Realovo pravo lice. Kladioničari uvereni, neće preživeti na klupi!

EPA/CIRO FUSCO
EPA/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Koliko će još potrajati Zinedin Zidan na klupi Pari Sen Žermena.

Ako je verovati kladionicama, ne dugo. Naime, kvote su spuštene na manje od dva da neće sačuvati posao do proleća.

Dva su scenarija, jedan da, ako Real nastavi da gubi u već izgubljenom prvenstvu Perez smeni Francuza još pre duela sa PSŽ, kako bi probudio ekipu, a druga, verovatnija, da bi Zidan izgubio posao ako bude eliminisan u Ligi šampiona.

Najveći problem, osim rezultata koji se u Realu podrazumevaju je slaba igra, ali i odnosi u svlačionici. Francuz je sada pomerio Iska iz tima, Andalužanin koji je potpisao novi ugovor želi da ode, takođe još par mlađih igrača se pobunilo zbog minutaže.

I sada ono glavno, naime, činjenica da će Perez kupiti samo golmana Kepu, odnosno platiti klauzulu tokom leta, ukazuje da sprema zaista velike promene tokom leta i da će Zidan sigurno otići sa klupe.

Naime, ako se posmatra istorija Florentina Pereza u dva mandata u ovom veku, jasno je, na leto će Real ogromnim novcem napraviti novi tim. Koga će se sve odreći nije još uvek jasno, ali uvek kada je to činio Perez je doveo novog trenera.

Možda se kladionice i time vode, u svakom slučaju, malo ko bi smeo da se kladi da će Zidan i naredne godine voditi Real, mada, tako je bilo i kad je zamenio Beniteza, pa je osvojio Ligu šampiona, a zatim je i stigao do titule i "Klempavka" prošle sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Saturday, 30.12.2017
01:42

Ne bi me cudilo jer je nevidjeno tvrdoglav.

avatar
Boki.Antonijevic
Friday, 29.12.2017
21:52

Zinedin Zidan na klupi Pari Sen Žermena?

avatar
Dalibor Bobinjo
Friday, 29.12.2017
15:59

Uh, šta sad da radim kada je magični Zizu izgubio El Klasiko, kao Rafa Benitez, Anceloti, Murinjo itd.? Prošla dva superkup El Klasika je dobio moj idol sam, a sada Zizu... a neeee, ovaj El Klasiko je izgubio Benzema, sad sam se setio. :D Dakle Zizu legenda treba da ostane, a Bezema napolje. Da i Bejl napolje, i on je izgubio ovaj El Klasiko zajedno sa Benzemom. :D

avatar
Paris Saint Germain
Friday, 29.12.2017
13:01

Zidan moze da sanja klupu psg. Sya vi pisete?

avatar
I am back
Friday, 29.12.2017
11:32
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 29.12.2017
11:22

zidan je prosle godine pravio rotacije u svakoj utakmici svi igraci su dobili priliku....ove sezone je druga prica minimalna minutaza za Tea Hernandeza,Majorala,Sebaljosa,Ljorentea i Valjeha...isko nije sklonjen iz tima vec samo nije igrao protiv barse

avatar
scofield
Friday, 29.12.2017
16:00
avatar
Burazer
Friday, 29.12.2017
11:12

Zidan nije trener PSZ-a!