Kvartet u autu, Zidan u velikom problemu i za "El klasiko"!

Autor: Milovan Longinov
subota 03.10.2020.
12:39
Izvor: Sportske.net

Zinedin Zidan mora da pronađe rešenje.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Nakon što je juče stigla vest o povredi Danija Karvahala, danas stiže nova loša - Alvaro Odriozola će takođe morati na pauzu.

I drugi desni bek je povređen, Odriozoli je stradao list, Real je potvrdio u kratkom saopštenju, ali nije poznato koliko će morati da odsustvuje.

Karvahal će pauzirati oko dva meseca, a ako Odriozola ne bude spreman, Real bi mogao na Barselonu 25. oktobra bez desnog beka.

Ako na to dodamo da su van stroja zbog povreda i Eden Azar i Toni Kroz, Madriđani se nalaze u velikom problemu i pred nedeljno gostovanje Levanteu, koji ih je pobedio prošle sezone na svom stadionu.

Real posle pauze ima gust raspored, u razmaku od samo 10 dana čeka Kadiz i Šahtjor, a potom gostuje Barseloni i Menhengladbahu.

Za sada je sigurno da će Karvahal i Azar propustiti sve utakmice, a ostaje da vidimo kada se vraćaju Kros i Odriozola.

Real gostuje Levanteu u nedelju od 16.00.

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 03.10.2020
23:57

Zidan i Real se ne plase nikog, oni mogu da igraju sa pola tima, imaju oni na svojoj strani sudije i Var, i uuvek sa njima oni pobedjuju!

avatar
Младен Глишовић
Saturday, 03.10.2020
15:31

Куртоа,наћо,варан,рамос,менди,каземиро,валверде,модрић,асенсио,бензема,јовић

avatar
Bádr Hari
Saturday, 03.10.2020
14:08

tu su sudije da pomognu Realu i napakoste mom idolu Messiju i Barseloni. a da moj idol Messi igra za Real e onda bi Real posteno pobedjivao. :D

avatar
Misosesic
Saturday, 03.10.2020
13:32

Može Militao desnog beka odigrati ili Lukas Vaskez samo ne Naco.A za Krosa se ne brinem ima Modrić,Valverde i Kazemiro,Azar dok ne skine kile ne treba se ni vraćati.

avatar
Badr Hari
Saturday, 03.10.2020
13:11

Odavno je Alžirac pronašao to rešenje: Lahoz na terenu i Manzano u VAR sobi.

A što se tiče ovih 'teško povređenih koje čekaju višemesečne pauze' oni će za 10-ak dana naprasno početi da 'ozdravljuju', a poslednji od njih će ostati 'upitan' do 'poslednjeg trenutka' i naravno igrati od početka svih 90+ minuta. :D

avatar
THEV1NNY_
Saturday, 03.10.2020
12:53

A dobro iskreno , i jeste i nije peh , jeste da sa nedostatkom carvajala i odriozole gubi po toj desnoj poziciji ali ste zaboravili vasqueza koji moze da igra i tu poziciju desnog beka , igrao je i solidno se pokazao , sto se tice azara i nije neka velika stvar posto je on konstantno povredjen a sto se tice krosa , imamo dovoljno njih koji mogu da pokriju taj sredisnji deo terena poput valverdea , modrica , odegarda i casemira , tako da i nije neka velika steta , sve u svemu i nije to toliko velika glavobolja kada se uzmu te neke stvari u obzir.