Kvadrado MVP kola u Italiji

Autor: Boban Filipović
petak 25.09.2015.
12:12
Izvor: Sportske.net

Prema oceni uredništva sajta WhoScored?com, Kolumbijac iz redova Juventusa je ostavio najbolji utisak u vanrednom 5. kolu Serije A.

BETA/AP Photo/Tano Pecoraro
BETA/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Iako je aktuelni šampion Italije remizirao protiv Frozinonea na svom bunjištu (1:1) i dozvolio novajliji u eliti da golom u sudijskoj nadoknadi osvoji prvi bod u tekućem šampionatu, Huan Kvadrado je dobio najvišu ocenu od svih fudbalera u Kalču.

Osim reprezenattivca Kolumbije, koji za 'Bjanonere' ove sezone igra kao pozajmljen igrač Čelsija, u idelanom timu petog kola Serije A je i strelac jedinog gola za 'Satru damu' na pomenutoj utakmici Simone Zaza.

Pored Juvea, po dva delegata dali su Fiorentina (levog beka Alonsa i vezistu Većina) koja je tukla Bolonju na " Artemio Frankiju" sa 2:0, Atalanta (štoperski tandem Toloi i Paleta) koja je slavila minimalcem u Empoliju i Sasuolo (napadač Flokari i desni bek Vrsaljko) koji je odneo ceo plen iz Palerma.

Najbolje ocenjen golman kola je Vivijano iz Sampdorije koja je na 'Ferarisu' bila bolja od Rome (2:1), a u idealnom timu kola u ovom izboru su još povratnik u italijanski fudbal Felipe Melo, junak pobede Inetra nad Veronom na 'Meaci' i Danilo Sodimo, asistent kod izednačujućeg gola Frozinonea na Juve Areni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 25.09.2015
17:14

frosinone nam uzeo bod a dva juventusova igraca u prvih 11 kola jel jos nekome to cudno ili sam ja pravi cudak

avatar
Forza Juventus
Friday, 25.09.2015
16:10

Jedan izmedju glavnih krivaca za los start....jeste dobar ali mnogo hoce, solira I ne da loptu u pravom momentu, kao I Pogba.... #finoallafine

avatar
Juventus Torino
Friday, 25.09.2015
21:10

cuadrado je jedna od rijetkih svijetlih tacaka u juventusu ove sezone...sta li ti pratis??

avatar
Gianluigi Buffon
Sunday, 27.09.2015
23:16

Добар је Кврдадо иако има беспотребне солаже али је генерално светла тачка.. а то за Погбу се у потпуности слажем. Нервира ме његов став и то задржавање лопте што си навео.

avatar
cholic
Friday, 25.09.2015
13:33