Kuva pod Vezuvom - Zatišje pred erupciju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.04.2016.
18:47
Izvor: Sportske.net

Kazna koju je Disciplinska komisija FS Italije izrekla Gonzalu Iguainu i treneru Napolija dovela je do bure nezadovoljstva na stadionu "San Paolo", a nakon uložene žalbe Napolitanci su se odlučili za "medijsku tišinu".

Beta/Lancia/ANSA via AP
Beta/Lancia/ANSA via AP

Povezane vesti

Poraz koji su fudbaleri Napolija doživeli na gostovanju Udinezeu izazavao je buru koja se i dalje ne stišava.

Ne samo da je usled poraza na "Friuliju" Juventus umakao Napoliju u bodovnom smislu, već je drugoplasirana ekipa Serije A ostala bez najboljeg strelca na naredne četiri utakmice usled odluke Disciplinske komisije FS Italije.

Gonzalo Iguain kažnjen je sa četiri utakmice neigranja zbog isključenja i nesportskog ponašanja na meču sa Udinezeom, dok je treneru Mauriciju Sariju izrečena zabrana vođenja ekipa na prvoj narednoj utakmici.

Pisali smo već da je Napoli izrazio ogorčenost takvim odlukama pa je uložena i žalba, a dok se čeka na odgovor Komisije za žalbe na stadionu "San Paolo" odlučili su da proglase medijsku tišinu.

U zvaničnom saopštenju Napolija navodi se da niko od klupskih zvaničnika, trenera i fudbalera neće govoriti za medije pred meč sa Veronom, a naknadno će biti odlučeno hoće li se trener Sari obratiti novinarima posle utakmice koja je na programu u nedelju.

U obrazloženju ovakve odluke navodi se da ona ne predstavlja bunt povodom kazne koja je izrečena Iguainu već su u klubu rešeni da sačekaju na odluku Komisije na žalbe i svojim izajavama ne utiču na njen ishod.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Thursday, 07.04.2016
18:50

steta za napoli i za iguaina, mada ruku na srce sami su krivi. prosuli su dosta bodova pogotovu na strani a imali su 16 bodova vise od juventusa. ipak dobra ce im biti i liga sampiona.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 09.04.2016
07:55

Sve je tocno osim cinjenice da zasigurno nisu imali 16 bodova vise ovako od oka max 10