Kurtoa ubeđen - "Dati titulu Barsi je nepravda!"

Autor: Stefan Matić
utorak 05.05.2020.
18:37
Izvor: Sportske.net

Belgijanac o nastavku sezone.

EPA-EFE/Chema Moya
EPA-EFE/Chema Moya

Povezane vesti

Nemačka je prva zemlja top petica koja će pokušati da vrati fudbal na teren. Ako ne dođe do novih odlaganja to bi trebalo biti 15-og maja. Nastavak Bundeslige je itekako važan za ostale lige širom Evrope, Premijer liga, Serija A i španska Primera takođe planiraju svoje povratke.

Kao opcija uvek ostaje prerani završetak sezone, što je uradila francuska Liga 1 gde je titulu poneo PSŽ. Golman Real Madrida smatra da ovakav ishod se ne sme desiti u Španiji.

"Samo dva boda smo od Barselone i možemo biti šampioni, tako da bi bilo baš loše ako se sezone otkaže. Ako se u Španiji odlučui da je Barslona šampiona, onda mi to ne deluje fer. Odigrali smo jednu nerešenu i jednom ih pobedili što dokazuje da smo bolji tim od njih. Liverpul u Engleskoj razumem, velika je prednost u odnosu na drugi tim. Šampionat se zasniva na tome da su sve utakmice odigrane. Ostalo je još jedanaest kola, rano je za odlučiti ko je šampion. Ako biramo pobednika bez kompletiranja sezone, onda bi bilo bolje da nema šampiona", izjavio je Kurtoa za belgijske medije, piše Marka.

Ostaje da se vidi kakva će konačna odluka FS Španije i čelnika La lige biti, Španija je jedna od zemalja koje su najviše nastradale tokom korona pandemije.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LorenzoRS
Thursday, 07.05.2020
11:37

Ne vidim razlog da se sad proziva Kurita osim ako nisu zagrizeni navijaci. Realno, sve bi bilo otvoreno da se igra dalje.

avatar
RocknRolla
Tuesday, 05.05.2020
23:02

Ne zna nosonja koliko je vecih nepravdi Real imao u prvenstvu od strane Barselone,on je tek pocetnik i naucice vremenom.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
22:21

Ma dajte je Realu, on vec dugo godina je nije osvajao, hahahaha! Zar ovaj nevidi realnost, da onaj ko je na prvoj poziciji taj osvaja titulu, posto je barca prva znaci njoj pripada titula a ne onom ko je na drugoj poziciji! Da ste bolji bili onda biiste bili na prvoj poziciji, a ne na drugoj! Barcu se sprecile povrede da bi ve ponovo rasturila, kao sto je to radila godinama! barca je toliko slaba bila bez igraca, a real ju je jedva u drugoj utakmici pobedio, znaci barca bi trebala d igra mozda sa sest igraca da bi je real mogo ko iz sale pobedi? Realnost se mora gledati, nemoze i nikad nije bilo da se drugi na listi proglasi osvajacem trofeja vec prvi uvek bilo!

avatar
adidas forever
Tuesday, 05.05.2020
19:56

Zašto nepravda kada su prvi na tabeli, a uz to ovo nije ni LŠ ni KK pa da bi ukupan rezultat dvomeča odlučivao o tome ko je bolji.

Drugi je problem što bi ste svi vi lagano dali sve titule protivnicima samo da vas niko ne tera na teren bar do kraja godine, ma šta ko od vas pričao. Najproblematičniji ste od svih liga petice, naravno posle Francuza (koji su mislim zatvorili sezonu i proglasili PSG za prvaka?), pa potom Italijani, Englezi i na kraju Nemci koji su najnormalniji (ili preciznije najmanje nenormalni) i koji će sigurno nastaviti sezonu.

avatar
Tata Messi
Tuesday, 05.05.2020
19:22

A da je Real prvi suprotno bi govorio :D