Kurtoa potvrdio gde će braniti naredne sezone!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 26.03.2018.
19:13
Izvor: Beta

Belgijanac otkrio.

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Golman Čelsija Tibo Kurtoa rekao je danas da će i naredne sezone igrati za taj klub.

Kurtoa ima ugovor sa Čelsijem do juna 2019, još nije pregovarao sa upravom kluba o novom ugovoru, a na kraju sledeće sezone mogao bi da napusti Stamford Bridž kao slobodan igrač.

Belgijanca u poslednje vreme navijači kritikuju zbog lošijih igara, pre svega u utakmicama protiv Barselone u Ligi šampiona, pošto mu je Lionel Mesi dao dva gola kroz noge.

"Imam ugovor na još godinu dana i dobro se osećam u Čelsiju. Razgovaraćemo na kraju sezone. Znam da ću biti u Čelsiju i sledeće sezone. Biću miran na Svetskom prvenstvu ako tamo odem sa jasnom idejom o budućnosti, bilo da produžim ugovor ili sačekam godinu dana", rekao je Kurtoa za belgijske medije.

Kurtoa se priključio Belgiji za prijateljske utakmice, ali je morao da napusti ekipu i vrati se u London kako bi se oporavio od povrede mišića i tetive.

Za njega su navodno zainteresovani Real Madrid i Pari Sen Žermen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 26.03.2018
21:12

Kabaljero za prvog golmana a na ljeto traziti novog,previse se trpe kiksevi Kurtoe ali nakon onih u LS je puklo svima pred ocima

avatar
brekbaCh1
Monday, 26.03.2018
19:51

Posle onih suknjica, samo dezorijentisani Celsi moze da mu ponudi ugovor..

avatar
II Plava Horda II
Monday, 26.03.2018
19:47

Normalno da ce ostati u Celsiju kad ga sad niko nece. Jedino sto valja u ovome sto ce mozda povuci i Azara sa ostane. Mnogo se unazadio u Celsiju, kad je bio u Atletiku branio je mnogo bolje i pokazivao vise zara. Ovo mu je vec druga sezona u kojoj je ocajan od ukupno 4 koliko je ovde, sto je ipak previse za nekog koga deklarisu kao top klasu. Uostalom dobija ogromne pare za jednog golmana, a trazi jos vise, sto je vec bezobrazluk.

avatar
Anthlon
Monday, 26.03.2018
19:37

Posle osmine finala Lige Šampiona, Real i PSŽ su prestali pokazivati interesovanje za usluge ovog golmana :D