Kurtoa otkrio detalje, pokušao da smiri "Plavce"!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 08.09.2018.
13:56
Izvor: Sportske.net

Belgijanac opasno iznervirao navijače, ali pokušava da ispravi to.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Tibo Kurtoa je ovog leta prešao iz londonskog Čelsija u Real Madrid. Ne bi to bilo toliko specijalno da Belgijanac nije dao neke izjave u kojima kao da pokušava da isprovocira navijače svog bivšeg kluba, a poprilično ih je iznervirao.

Dvadesetšestogodišnji golman je izjavio da mu je žao zbog svega i da je sve to izvađeno iz konteksta, a da on tako nije mislio.

Takođe, Kurtoa je rekao da je on još u martu odlučio da napusti Čelsi.

"Osećam se tužno i oni (navijači) očigledno ne znaju celu istinu."

"Mislim da sam već u martu odlučio da ću da napustim klub, a Čelsi je to prihvatio. Ćutao sam o tome u javnosti jer nisam želeo da se eksponiram toliko, a to je po mom mišljenju pomoglo Čelsiju, razlog je što ja volim Čelsi. Voleo sam da igram za taj klub i presrećan sam što smo osvojili dve Premijer lige, kao i FA kup i Liga kup", rekao je belgijski čuvar mreže.

Čelsi je doveo Kepu Arizabalagu iz Atletika kao zamenu za Kurtou, a za njega su izdvojili rekordnu sumu novca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 09.09.2018
20:24

Neka si otiso a sta volis ili ne volis nije nas ni briga.

avatar
Blackmamba24
Saturday, 08.09.2018
16:12

A da ti brate ucutis i vise se ne prose...as

avatar
brekbaCh1
Saturday, 08.09.2018
15:07

Nikog nije briga.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 08.09.2018
14:20

Kepa prvo dosta mladji drugo posle De Gee sigurno najbolji golman u PL.Kepa ima sve predispozicije da bude jos bolji od Kurtoe kao golman tako da nemamo za cim zaliti.Jos na to sve Spanac je i vidi se da se brzo uklapa u tim jer ima pored sebe Pedra,Fabregasa,Alonsa,Azpija,Moratu koji su sigurno mu dali podsticaj da se lakse uklopi.Doveli smo mladog golmana koji je perspektivan i moze biti jos bolji od Kurtoe kao i dosta lojalan jer po tome su poznati Baskijci a ima i ugovor na 7 godina cini mi se.Meni je bitno da Azar je tu jer za njega zamjene nema na trzistu .

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 08.09.2018
14:10

Koliko se ovaj lik medijski pumpa i exponira, a o Navasu ni rec. Hocu da znam kako je Navasu i kako on sve ovo dozivljava, pravda za Navasa.

avatar
Stevan Mikša
Saturday, 08.09.2018
16:51

Navas se fokusira na igre na terenu. Brani odlicno i ne brine. A Kurtoa ce ako De Hea ne produzi ugovor sa Junajtedom iduce leto da posluzi kao kusur za njega.