Kup kralja - Valensija jedva izbegla bruku, Atletiko se mučio i pobedio

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.10.2018.
23:23
Izvor: Sportske.net

Mnogo golova smo videli u Madridu.

EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS
EPA-EFE/JUAN CARLOS CARDENAS

Povezane vesti

Danas su odigrane prve utakmice četiri para šesnaestine finala Kupa kralja.

Valensija je večeras jedva uspela da izbegne kiks pošto je slavila protiv Ebra nakon preokreta 2:1. Domaćini su ostali sa igračem manje pošto je Tijago dobio isključenje, ali to im nije smetalo da povedu u 61. minutu preko Honana Amelibije. Ubrzo su se puleni Marselina uozbljili, pa su golovima Santija Mine u 71. i 80. minutu ipak poneli prednost pred revanš na Mestalji.

Atletiko Madrid je pobedio u gostima sa 1:0 protiv ekipe Sant Andreu. Čovek odluke bio je osporavani Želson Martins koji je zatresao mrežu domaće ekipe u 33. minutu.

Levante je odigrao nerešeno 1:1 protiv drugoligaša Luga u gostima, poveo je autsajder u 11. minutu preko Kristijana Erere, ali Borha Majoral je poravnao rezultat golom u 53. minutu.

Ni u duelu prvoligaša nije bilo pobednika, Leganes i Rajo Valjekano su igrali 2:2. Gosti su ispustili dva gola prednost pošto su Alvaro Garsija i Aleks Alegrija golovima u 15.i 21. minutu podgrejali nadu da Rajo može do pobede. Zatim je usledio brz odgovor Madriđana, deset minuta kasnije smanjio je Jusef En Nesiri da bi isti igrač u 72. minutu pomogao ekipi da izbegne poraz.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke