Kup Kralja - Sevilja u 1/8 finala, Atletiko rutinski

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.12.2014.
21:54
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Sevilje plasirali su se u 1/8 finala Kupa Kralja nakon još jedne ubedljive pobede nad Sabadeljom, dok je Atletiko Madrid krenuo istim stopama trijumfom na gostovanju Hospitaletu.

Beta/AP Photo/Andres Kudacki
Beta/AP Photo/Andres Kudacki

Povezane vesti

Favoriti za plasman među 16 najboljih u Kupu Kralja nisu imali većih problema u mečevima 1/16 finala igranim večeras.

Šampion Španije slavio je na gostovanju Hospitaletu rezultatom 0:3 (0:0) pa već posle prve utakmice možemo da konstatujemo da su "Jorgandžije" prebrinule plasman u 1/8 finala.

Golove za Atletiko Madrid postigli su Antoan Grizman u 67., Gabi u 81. minutu sa bele tačke, i Rodrigez u trećem minutu nadoknade vremena.

Atletiko će u revanšu na "Kalderonu" morati da obavi formalnost i potvrdi večerašnji trijumf kako bi se zvanično plasirao u osminu finala Kupa Kralja.

Sa druge strane, Sevilja je svoj deo posla obavila novim ubedljivim trijumfom nad Sabadeljom. Nako 1:6 na gostovanju Sevilja je na domaćem terenu tukla Sabadelj rezultatom 5:1 (1:1) i tako obezbedila mesto u 1/8 finala.

Drugoligaš je prežaljen već posle prve utakmice a večeras je izdržao jedno poluvreme. Posle prvih 45 minuta bilo je 1:1 ali su onda Andalužani dodali gas i pregazili gostujući sastav.

Jago Aspas postigao je het-trik u pobedi Sevilje a po gol su dali Gameiro i Deulofeu.

Duel Deportivo La Korunje i Malage završen je nerešenim rezultatom ali gosti mogu da budu zadovoljniji pošto su postigli gol na gostujućem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 03.12.2014
22:58

vec u sledecoj rundi imamo el madrilenjo real madrid-atletiko madrid a ako sve bude kako treba u cetvrtfinalu cemo gledati el klasiko real-barsa