Kup Kralja - Real sa pola gasa, "Kanarnci" razmontirali Deportivo, Lukić debitovao

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.10.2017.
23:24
Izvor: Sportske.net

U okviru 1/16 finala španskog kupa, pobede su večeras ostvarili Real Sosijedad, Las Palmas, Levante i madridski Real.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Madridski Real je sa rezervnim sastavom gostovao Feunlabradi, na kraju su slavili sa minimalnih 0:2 (0:0).

Zidan je izveo ekipu sa čak devet španskih fudbalera, najiskusniji je bio golman Kasilja, dok su u polju uglavnom bili mladi igrači, koje su predvodili Asensio, Sebaljos i Lukas Vaskez.

Asensio je golom sa bele tačke u 63. minutu doneo prednost Realu, a konačan rezultat je, takođe sa kreča, postavio Lukas Vaskez.

Domaća ekipa je ostala i sa igračem manje u finišu, ali je Hesus Valjeho izjednačio snage u 89. minutu, no Real je bez puno muke ipak slavio.

"Kanarinci" su slavili u La Korunji sa 1:4 (0:2).


Dvostruki strelac u prvom poluvremenu bio je Momo, u osmom i 16. minutu, a onda je stvari za domaću ekipu zagorčao Huanfran crvenim kartonom u 24. minutu.

Ipak, i sa igračem manje gosti dolaze do gola u 59. minutu, strelac je bio bivši napadač Arsenala Lukas Perez.

Nisu domaći ipak sa igračem manje da se nose sa protivnikom, Las Palmas je preko bivšeg igrača Vest Hema Džonatana Kaljerija overio pobedu, Argentinac je bio strelac u 81. i 90. minutu.

U ostalim duelima, Real Sosijedad je slavio sa 0:1 protiv niželigaša Ljeide, Đirona je poražena na svom terenu od Levantea sa 0:2, a u pobedničkom sastavu debitovao je srpski internacionalac i bivši igrač Partizana Saša Lukić. Tenerife i Espanjol su odigrali bez golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke