Kup kralja - Real jednom nogom u četvrtfinalu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.01.2019.
23:23
Izvor: Sportske.net

Real Madrid je uspeo da savlada Leganes u prvoj utakmici četvrtfinala. Pobedio i Hetafe, remi Viljareala i Espanjola.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida su jednom nogom u četvrtfinalu pošto su u prvoj utakmici savladali Leganes sa 3:0 (1:0).

Karim Benzema se ispromašivao tokom prvih 15 minuta, a imali su i gosti prilike preko Martina Brainvajta u tri navrata.

Usledio je taj 44. minut, Odriozola je pao u kaznenom prostoru, sudija Hil je dosudio na belu tačku, a siguran izvođač je bio Serhio Ramos koji je postigao svoj 100. gol u karijeri.

U 68. minutu detalj koji je možda i rešio pitanje pobednika u ovom dvomeču. Bustinza je poslao loptu ka golmanu Kueljaru, a taj potez je verovatno najgori u svim mečevima osmine finala. Benzema je presekao pas, dodao do Viniciusa, ovaj je našao Vaskeza koji nije imao težak zadatak za 2:0.

Odriozola koji je danas odigrao sjajno, pronašao je Viniciusa Žuniora u kaznenom prostoru, a ovaj je sjajnim udarcem savladao protivničkog golmana za konačnih 3:0.

Pored ovog meča, danas je Hetafe savladao Valjadolid sa 1:0 golom Anhela u 2. minutu nadoknade, dok su Viljareal i Espanjol odigrali nerešeno, 2:2. Darder je doveo goste u prednost u 15. minutu, Lopez je doneo dva gola prednosti u 71. da bi Ekambi u 85. i Baka samo 4 minuta kasnije izjednačili rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GO HARD
Thursday, 10.01.2019
00:30

Vinisijus i u nedelju i sad ubedljivo najbolji igrac Reala, kakav talenat, ako je i Rodrigo podjednako talentovan vratiti ga sa pozajmice, koristiti Brahima kao laznu devetku jer spica ionako nemamo i neka to bude trojac do kraja sezone. Jer gore od Bejla, Benzeme i Vaskeza ne mogu odigrati.

avatar
Breaking Bad
Thursday, 10.01.2019
13:06

Odličan je Vini, samo još da poradi na završnom pasu i već je odličan igrač. Za Vaskeza je svaka riječ suvišna, jeste dao gol, ali iz utakmice u utakmicu sve je gori...

avatar
Badr Hari
Thursday, 10.01.2019
20:30

Očigledno te mnogo boli istina pa si prekombinovao i sve izmešao neistinama: Real, Messija kao 'moga idola' (😂) koji 'godinama nije u top 10' (😂😂😂), izlizanog koji te napustio (😥). 'ozlojeđenost' (valjda što im je messi utrpao 26 komada?), 'okolnosti' (vezane valjda za pljačke Reala?) i šta sve ne. 😂 Smisli nešto da bar ima ikakvog smisla, nema veze što je laž... bar da se ne brukaš toliko. 😂

avatar
Badr Hari
Thursday, 10.01.2019
00:27

I krajnje vreme je bilo da u igru uđe Jesús Gil Manzano. Sa njim nema iznenađenja, a za Real je poklonjen penal k'o Red Bull: daje ti kriiila... :D

avatar
Luka Knezevic
Thursday, 10.01.2019
00:38
avatar
Thursday, 10.01.2019
00:49

Oladi malo brate. Svaka Realova vest tvoj komentar. Ne znam ni za koji klub navijaš upšte nego samo se pojaviš kada treba ismevati Real ili Ronalda...jadno.