Kup kralja - Kombinovani tim Reala se opustio sa trećeligašem, ali prošao dalje!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.11.2017.
23:27
Izvor: Sportske.net

Madriđani u osmini finala Kupa kralja, ali ne tako lako kao što su svi očekivali.

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida plasirali su se u osminu finala Kupa kralja pošto su posle pobede u gostima (2:0), večeras remizirali sa Fuenlabradom - 2:2.

Zinedin Zidan je očekivano izveo kombinovani sastav, igrali su svi rezervisti, Teo Ernandes, Naćo, Kovačić, Ljorente i Sebaljos, uz pomoć iz B tima, a ponovo se istakao Borha Majoral, koji je postigao oba pogotka.

Fuenlabrada, inače lider u trećoj španskoj ligi, povela je u 25. minutu golom Milje, a onda je Majoral preokrenuo brzim pogocima u 63. i 70. minutu.

U 89. minutu, Portilja je pogodio za velikih 2:2, što je verovatno najveći rezultat u istoriji ovog kluba.

Važna vest je da se večeras na teren vratio Geret Bejl koji je upravo u igru ušao pre postignut pogotka, pa navijači mogu da budu optimisti pred nastavak sezone.

U preostalim mečevima, Selta je overila plasman protiv Eibara pobedom od 1:0, u prvom meču je slavila sa 2:1. Nemanja Radoja je igrao do 71. minuta.

Levante je u duelu prvoligaša izbacio Đironu, pošto je večeras odigrao 1:1, posle pobedo od 2:0 u prvom duelu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 29.11.2017
10:13

samo da se Kovacic i Navas vrate u prvi tim. usput bi se moglo dati Mayoralu vise prostora

avatar
madridistatill_i_die
Wednesday, 29.11.2017
02:37

Nije ovo ni blizu kao Real od prošle sezone, ali eto valjda Zidan nekako prebrodi ovu situaciju. Sad protiv Bilbaa se jednostavno mora pobediti.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 29.11.2017
01:27

Tek posle ove utakmice mozemo da kazemo da je Real napravio veliki kiks tako sto je pustio Moratu, Marijana i Jamesa. Klupa nam je ocajna, ovi klinci ne znaju gde udaraju. Jako sam se razocarao u Thea, decko je fudbalski mnogo nepismen, nema nikakvu tehniku i smisao za fudbal. Kada zaustavlja protivnike to radi tako sto koristi ruke i obara igrace bez potrebe. Centarsutevi su mu ocajni, ni jedan precizan. Sebaljos je nesto radio ali to nesto nije dovoljno da budes u Realu. Dosta slaba partija i od njega. Ljorente isto, ne znam ko je njega forsirao na poziciji zadnjeg veznog jer lik nema tu konstituciju a ni kvalitet. Ovi klinci iz Castilje su takodje bili jako slabi, dok su Morata, Jese i ostali iz te generacije kidali u njihovim godinama, oni igraju kao bez glave, nigde nekog logicnog razmisljanja u razmeni pasova, u otkrivanju, nigde dobrog postavljanja u odbrani. Fuenlabrada je imala par centarsuteva i svi su bili opasni po gol, cak su i precku pogodili. Ne zelim da zvucim negativno, ali tesko da ce Real osvojiti neki trofej ove sezone jer nam je klupa jako slaba, i kada na to dodamo stalne povrede igraca... Mislim da ce ova sezona biti za zaborav. Nadam se da gresim.

avatar
Breaking Bad
Wednesday, 29.11.2017
00:33

Ja više ne znam šta je ovo, prije sam Real gledao da se opustim i gledam lijepe golove, poteze, Real koji napada, a sad gledam iz navike i jedva čekam da se završi, večeras su Kova, Majoral i Bejl bili najbolji, igra je takva da je patnja gledati istu, egal sa trećeligašem, jeste ovo kombinovan tim, ali nedopustljiv je ovakav pristup ako nosiš dres Real Madrida.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 29.11.2017
01:04

Ljorente je takodje bio odlican

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 29.11.2017
00:28

Da nije usao Bejl ko zna sta bi bilo