Kup Kralja - Barsa, Sevilja i Valensija u osmini finala

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.10.2017.
23:20
Izvor: Sportske.net

Barsa, Valensija i Sevilja su ekipe koje su se plasirale u osminu finala Kupa Kralja.

insidespanishfootball.com
insidespanishfootball.com

Povezane vesti

Sevilja nije danas imala problema, poveli su golom Sarabije u 25. minutu, a deset minuta kasnije Korea je povisio na 2:0.

Domaćin je bio inferioran u odnosu na goste tokom čitavog meča, a konačnih 0:3 postavio je Muriel u 51. minutu utakmice.

Malaga je ispala od Numansije, što se može nazvati iznenađenjem. Resio je doveo Malagu u prednost, ali se domaćin nije predavao sve do samog kraja.

Igrala se nadoknada, Načo je uspeo da izjednači na 1:1, a pobedu domaćinima u 5. minutu nadoknade donosi Eskasi u 95. minutu utakmice.

Alaves je stigao do plasmana u narednu fazu kupa, a strelac jedinog gola na meču protiv Hetafea bio je Santos u 87. minutu. Za goste je igrao Katai, ali samo oko 15 minuta, a za to vreme je uspeo da dobije i žuti karton.

Valensija je nastavila sa dobrim rezultatima, nakon odličnih rezultata u okviru Primere, uspeli su da se plasiraju i u osminu finala Kupa Kralja.

Bilo je neizvesno sve do samog kraja protiv Saragose u Saragosi na La Romaredi, a Rodrigo je doveo goste u prednost u 81. minutu. Pareho je iz penala uspeo da potvrdi pobedu Valensije.

Betis je slavio protiv Kadiza sa 1:2, Leon je goste iz Sevilje doveo u prednost od 1:0, da bi Aleks izjednačio rezultat. Gostima pobedu donosi Leon u 54. minutu utakmice.

Barselona nije imala nikakvih problema protiv Mursije. U izmenjenom sastavu je nastupila ekipa Barselone, Ernesto Valverde je kombinovao, a ispostavilo se da je dobro uradio jer mu se nekoliko fudbalera nametnulo nakon ovog meča.

Pako Alkaser je uspeo da postigne gol u 44. minutu, tako je probijen bunker domaćina, da bi Deulofeu u 52. minutu možda i rešio pitanje pobednika.

Konačnih 0:3 postavlja Arnaiz Diaz Hoze Manuel samo par minutakasnije.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Aleksic
Thursday, 26.10.2017
13:19

Ljudi, o kakvim prolazima vi pišete? Igraju se revanši za mesec dana.

avatar
Lecter
Tuesday, 24.10.2017
23:48

Jeste da je protivnik treceligas Mursija ali ovaj Arnaiz iz B tima uopste nije los igrac.Mogao bi dobiti sansu u prvom timu.Ako se sjecam dobro Real je pokazao interesovanje za njega makar se tako pisalo prije mjesec dana.Decko zna da igra.Evo npr Pako Alkaser iako je dao gol ocajan je bio.Gomes takodje los.A protivnik treceligas mislim protiv koga ces odigrati dobro ako ne protiv Mursije. Inace igraju se revans mecevi.Nije nijedna ekipa prosla u osminufinala.

avatar
BarsaSaMarsa10
Tuesday, 24.10.2017
23:47

Delofeuovi prodori su pravi spektakl,nikada nisam video lika koji je toliko puta radio istu stvar na jednom mecu,a da mu ni jednom nije proslo.

avatar
mladenq_
Wednesday, 25.10.2017
00:15

nemoj tako, bio je konstantna pretnja :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Wednesday, 25.10.2017
17:21

Hahahha jeste,sto rece onaj komentator bio je veoma raspolozen za igru (bez obzira na to sto je izgubio 10 lopti u prvih pola sata) :D

avatar
mladenq_
Tuesday, 24.10.2017
23:44

Kad bi svi protivnici Barse bili treceligasi, Delufeu bi bio jedna veoma opasna figura na terenu:D