Kup kralja - Barsa gledala u provaliju, nadu dao Denis Suarez!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.01.2019.
23:20
Izvor: Sportske.net

Barselona poražena, sasvim zasluženo.

EPA-EFE/MANUEL BRUQUE
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Povezane vesti

Levante je uspeo da savlada Barselonu sa 2:1 u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja.

Ekipa Ernestea Valverdea je danas ušla previše opušteno u meč protiv Levantea koji je bio spreman za vodeću ekipu na tabeli Primere.

Od samog starta su domaći krenuli ofanzivno, a prvi gol smo videli u 4. minutu. Centrirao je Ročina, Kabako je bio najviši u skoku, pogodio je za 1:0 i veliku radost domaćih navijača.

Nakon toga Barselona se nije trgla, naprotiv. Levante je uspeo da postigne još jedan gol.

U 18. minutu kontra, prekinuta je akcija Barselone na sredini terena, Boateng je uposlio Majorala koji pogađa za 2:0.

Osman Dembele i Malkom su imali velike šanse u prvom poluvremenu, na drugoj strani je Majoral mogao da dodatno povisi rezultat, ali promene rezultata nije bilo u prvom poluvremenu.

U nastavku još par prilika za Levante, Majoral i Morales su promašili svoje šanse, a onda je u igru ušao Denis Suarez. On je uneo preko potrednu živost u igru gostiju, a upravo nakon što je lomio dvojicu fudbalera domaćina u kaznenom prostoru, dosuđen je kazneni udarac.

Iz penala siguran Kutinjo za konačnih 2:1 u prvoj utakmici.

Revanš meč je 17. januara.

Pored ovog meča, odigran je večeras i meč Betisa i Real Sosijedada, a on je završen bez postignutih golova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladenq
Saturday, 12.01.2019
02:54

ono kad valverde ne igra sa deset puta vrijednijim sastavom od protivnika i messijem, nego samo sa pet puta vrijednijim:D

avatar
Steffmajster
Friday, 11.01.2019
11:31

ok rotirao je postavu, ali u napadu imas Dembelea i Kutinja i nista ne urade celu utakmicu, cak sto vise nijedan dupli pas nisu odigrali zajedno, a kamo li neka uigrana akcija i sansa za gol... Ali nisu ni oni krivi, vec "strucnjak" Valverde koji jos uvek zivi u 80tim godinama

avatar
Stefoon
Friday, 11.01.2019
02:55

Trebaju da ispadnu lepo iz kupa i igraju ozbiljnija takmicenja, kao Barselonin navijac kazem da tim koji Barselona ima moze lagano da prodje 1/4 u LS!

avatar
GO HARD
Friday, 11.01.2019
02:32

Gde je sad zabavni klip kad se gradio igrac levantea a popadali Ter Stegen i jos 5 barsinih igraca oko njega? :D :D

avatar
GO HARD
Friday, 11.01.2019
01:27

Nadu dale sudije, kao i prosle nedelje :D Klasika

avatar
peca
Friday, 11.01.2019
01:11

PRAVA KLADIONICARSKA UTAKMICA I PRIMER KAKO VARAJU IGRACE!!!

avatar
Rise up
Friday, 11.01.2019
00:35

Nisam gledao utakmicu. Aktivan rezultat za revans mada nije ni steta da Barsa ispadne sada i da se fokusira na prvenstvo jer imaju veliku sansu da ponovo uzmu Primeru. Nesto mi ovaj kup nikad nije bio interesantan.

avatar
P. S.
Friday, 11.01.2019
00:34

Haha, sa Valverdeom na gostovanju je i Huesca vrlo tvrd zalogaj za najjaču postavu Barse, a kamoli Levante za random postavu neiskusnih i upropašćenih fudbalera. Srećom te 'briljantna' igra Barsinih defanzivaca nije nagrađena još kojom loptom u mreži Silesena. 'Zlobnici' će reći da je Barsa izbegla debakl i ostvarila minimalan poraz uz ludu sreću, ali neee... 'iskusni strateg' Barse na vreme je uočio da im nedostaje čvrstina, pa je u igru uveo S. Roberta, te da im nedostaje probojnost i naročito završni pas, pa je u igru uveo D. Suareza. Kutinja je definitivno uspeo da upropasti, ni Dembele nije mnogo bolje prošao, a ostatak ekipe je delovao smešno do vrlo komično u duelu sa daleko boljim Levanteom. Ni Vidal svakako nije bio primer kako treba igrati, al' je bar bio primer zalaganja. Sve u svemu prejadno, kako se i očekivalo od random postave upropašćenih fudbalera bez trenera koji bi im bilo šta rekao pre početka utakmice ili makar na poluvremenu.

avatar
Forca Barca
Friday, 11.01.2019
00:33

Sve je isto kao i kad igra prva postava,samo je individualni kvalitet na nesto manjem nivou,pa samim tim i rezultat.Jednostavno timska igra ne postoji,niko na terenu ne zna sta radi,i sve se svodi na potez pojedinca (kao i u prethodnim mecevima).Bukvalno odsustvo bilo kakve organizacije i u napadu i u odbrani,kao da nisu dva treninga zajedno odradili.Tandem iz La Masije u odbrani kriminalan,nisu oni ni za Barsu B,a ne za prvi tim.Dembele nije napadac,Kutinjo je van forme,Malkom jedno veliko nista.Vidal pogibe covek,gresi i on,al brate bori se ko lav.Bukec i Alenja slabo...Mada glupo je kritikovati igrace,ima tu mnogo njih koji nisu za Barsu,ali u ovom bezakonju koje je Valverde uspostavio svaki igrac igra za bar 2 klase losije od onoga sto bi igrao u iole normalnim uslovima.

avatar
_mladenq
Saturday, 12.01.2019
04:10

ma nema sta brate da se komentarisu igraci dok je ovaj krelac na klupi, pa pazi koji ti mozak moras biti da igras utakmicu sa dva stopera koji prvi put igraju zajedno, a jedan od njih dosao u klub pre par dana:D

avatar
Forca Barca
Sunday, 13.01.2019
12:33

Neverovatno,ne znam koliko si obratio paznju na kretanje odbrane,bukvalno ni jednom nisu bili u liniji,svaki put neko ostane tri metra iza (Sto je prilicno normalno,s obzirom da su u pitanju dva lika prilicno upitnog kvaliteta,koja su se upoznala prekljuce).Levante je ladno mogao pet komada da strpa u prvom poluvremenu,da su samo malo stalozeniji u zavrsnoj trecini terena.

avatar
Tata Messi
Friday, 11.01.2019
00:25

Glupljeg stopera od Murilja video nisam.Liku je za 5 minuta dva puta kroz noge prosla lopta.A Valverde igra sa 2 krila i CAM u napadu.Denis za ono malo sto je igrao bio najbolji.Vidal samo zna tuci po nogama a Buskec je ja mislim sporiji od Mertezakera

avatar
Don Andres
Friday, 11.01.2019
00:24

jedino alena nesto pokazao u ovom sivilu, ostali samo nek su zdravo, zajedno sa pojmasem koji ih 'vodi' sa klupe.