Kup Kralja - Alaves ubedljiv, Katai 'pakovao' golove

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.12.2016.
22:56
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Deportivo Alavesa praktično su obezbedili plsman u osminu finala Kupa Kralja, pošto su slavili ubedljiv trijumf protiv Himnastika. Aleksandar Katai bio zadužen za "pakovanje" golova.

deportivoalaves.com
deportivoalaves.com

Povezane vesti

Tri meča šesnaestine finala šanskog Kupa Kralja odigrana su tokom večeri, a samo je Las Palmas podbacio ako se gleda učinak učesnika Primere.

Las Palmas je kao gost remizirao sa Hueskom rezultatom 2:2, dok je Real Sosijedad na gostovanju Valjadolidu slavio sa 3:1 i praktično već obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja.

Jako blizu prolaska u osminu finala nalazi se i ekipa Deportivo Alavesa koja je kao gost savladala Himnastik rezultatom 3:0 (1:0) što je ujedno bila prva pobeda ovog tima na gostovanju u Taragoni.

Utakmicu je obeležio dvostruki strelac za gostujuću ekipu Gaiska Tokero Pinedo, dok je naš Aleksandar Katai bio dvostruki asistent kod drugog i trećeg gola Alavesa.

Mora se reći i to da je treći pogodak Deportivo Alavesa postignut na neregularan način jer je Kristijan Santos rukom ubacio loptu u mrežu.

Za ekipu Deportivo Alavesa večeras je nastupio i drugi srpski internacionalac Nenad Krstičić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke