Kup Italije - Uspavanka u Rimu, odluka pada na San Siru!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.02.2019.
22:53
Izvor: Sportske.net

Sergej Milinković Savić i drugovi nisu uspeli da steknu prednost pred revanš.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

U prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, na susretu između Lacija i Milana nije bilo pogodaka.

Domaćin je bio dosta opasniji pošto je sa napadima krenuo već u prvom poluvremenu, Rimljani su pretili preko Gabarona, Imobilea i Sergeja Milinkovića Savića, ali bez uspeha.

U drugom poluvremenu videli smo opasnu situaciju u kaznenom prostoru Lacija kada je blokiran pokušaj Pjonteka, pa je Lacio ponovo krenuo u ofanzivu koja im nije donela uspeha.

Revanš susret igra se u Milanu 24. aprila.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Juve1991
Wednesday, 27.02.2019
11:43

Odličan rezultat za Milan posebno jer se vidjelo da je to njihovom treneru bio glavni cilj. A o tome kako je glupo kada igraš na 0-0 u gostima u kup takmičenjima najbolje bi trebalo da zna Alegri. Gatuzo nije trener koji treba da vodi ovakvu ekipu, Tvrdim da se radi o drugom najkvalitetnijem sastavu u ligi. Ali da ako uzmu taj Kup.

avatar
BojanMC
Wednesday, 27.02.2019
00:23

Gatuzo je bio strasan igrac, ali uz duzno postovanje jako los trener, za trenera nije dovoljna borbenost, srcanost vec treba i mozak. Realno bice jako tesko da ostanemo u prva cetri, uz ovakvog Gatuza bice kikseva jos bojim se, isto onako kao u prvpm delu sezone.. U kupu je sve moguce, mozda revans 0:0 pa penali, nezgodno jer Laciju ofgovara bilo kakav remi, ali mozemo ih i dobiti, sve zavisi od forme i neke inspiracije igraca.

avatar
Miki_Srbin
Wednesday, 27.02.2019
04:15

Popravio se u odnosu na proslu godinu to mormao nagksiti aki u velikoj meri se slazem sa tobom medjutim milanu! Ali ponavljam MILANU ne ni gatusu ni nikom vec samo MILANU treba nesto sto treba i realu a ti je dobar prelazni rok da se dovedu igraci za buducnost nove generacije i da se da istom ovom gatusu jos godinu dana da ih uigra osto tako je trebalo i inzagiju inace ne bi otisao u lacio i od ne tako jake ekipe napravio jako solidan odnosno cak i dobar tim

avatar
BojanMC
Thursday, 28.02.2019
00:02

Pa to je Inzagijev brat :D Slazem se za prelazni rok ali uz prelazni rok mora biti i dobar trener, takticar, tipa Konte, Alegri, Murinjo, Simeone...

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 27.02.2019
22:41

Pokušaj ti da sastaviš dve rečenice, a da nikoga ne vređaš, što se tiče tih startova na Koreu, oni su bili čisti na loptu, i ni u jednom nije bilo elemenata za penal, što je Korea pokušavao da isimulira i za šta je zaslužio bar jedan žuti. A pomenuti Orsato ima dužu istoriju protiv Milana, za njega se može reći da sistematski radi protiv MIlana. Samo sinoć kao da je odbijao da svira par kontakata nad Pjontekom, i još par klasičnih faulova koje je sa obe strane puštao, u jednom trenutku činilo mi se da se više udaraju međusobno nego što loptu udaraju. A to što ti Milan ne voliš tvoj problem. I nauči da koristiš interpunkcijske znake !

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 26.02.2019
23:57

Dosadna utakmica u kojoj je Lacio zeleo vise pobedu. Neverovatni Gatuzo i njegove kasne izmene, drzati onog Susa 70 min je idiotizam, covek je bukvalno popunio prvih 11, katastrofalna forma, Kalabrija dosta slab napred, Borini ni sam ne zna kako igra u Milanu. U revansu mora bolje, sada Sasuolo i Kijevo se moraju dobiti.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 27.02.2019
00:49

Nije bilo tako lose , sadrzajni 0 - 0 :DDD Suso pao strasno , Kastiljeho igrace desno , a Bonaventura levo , kada se oporavi ! A Borini je .... strasan . Sportski pozdrav

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 27.02.2019
12:46

Hahaa znam , to radi neki internacionalista :DDD

avatar
lol (NewProfile)
Wednesday, 27.02.2019
01:25

U pravu si ali to sadrzajno mozemo samo Laciju zahvaliti. Milan totalno fokusiran da odigra nereseno, eventualno neka kontra ali sa kim, Borinijem? xD Velika greska Gatuza je izostanak Kontija koji zna da probije i uputi centarsut, Suso i Kalabrija su totalno van forme. Ali sta je bilo bilo je, revans ce biti zanimljiviji tim pre ako Lacio povede pu pu daleko bilo :D Inace, da se ogradim ne lupam ti ja ove dislajkove na komentar.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 26.02.2019
23:56

Orsato bez greske ! Paketa bice svetska klasa , pravo je uzivanje gledati kako dribla Korea ...

avatar
Alexander Stonsky
Wednesday, 27.02.2019
00:22

Orsato bez greške ? Pa šta si ti gledao, lik ne bi dunuo upištaljku kad igrači Lacija naprave faul, plus dva puta Korei za simuliranje ni žuti ne daje. Dopustio veoma grubu igru, gde je bolji bio onaj koji više tuče. Plus, možda je i Patriku crveni oprosti za onaj start koji je bio potpuno nerazuman, pa ofsajd Imobilea... Orsato je za Milan ubica.

avatar
Miki_Srbin
Wednesday, 27.02.2019
04:17

E decko dogovori se sam sa sobom sta oces da kazes kao dopustio grubu igru a korea simulira nidje veze medjede glupi bas zato sto je dopustio grubu igru nije bilo simuliranje eto to je ono sto ti ne kontas ti nemas mozak da sastavis dve logicne recenice.