Kup Italije - Torino rutinski, poznati svi parovi osmine finala

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 06.12.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Ogromno iznenađenje u kupu Italije.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Večeras smo saznali ko je sve prošao u osminu finala kupa Italije. Đenova je šokirala javnost i ispala od Entele nakon izvođenja jedanaesteraca, bilo je 2:2 (1:1) u regularnom delu. Torino je savladao Sudtirol sa 2:0 (1:0).

Već smo preneli vest da je nakon ovog šokantnog poraza od trećeligaša, Đenova smenila trenera.

Torino je u kombinovanom sastavu lako izašao na kraj sa trećeligašem. Verovatno su znali kako je Đenovao prošla nešto ranije i nisu želeli da dopuste još jedno iznenađenje. Mada, mora se priznati da je nemoguće porediti Torino i Đenovu, makar kada se pogledaju rezultati ove sezone.

Domaćin je držao kontrolu meča u svojim rukama. Postigli su gol na vreme i nakon toga lagano priveli meč kraju. Očekivano, gosti nisu imali snage da pariraju mnogo jačoj ekipi iz Serije A. Sorijano je bio bio strelac u 24. minutu, a tačku na ovaj meč stavio je Edera u 81. minutu. Sudtirol je uspeo u prethodnom kolu da izbaci Frozinone, ali ovo bi bilo zaista ogromno iznenađenje. Treba istaći i da su gosti možda bili i oštećeni u ovom meču. Igrao se 74. minut, a sudija je dosudio ofsajd i poništio verovatno regularan gol gostiju.

Igrao je i Saša Lukić danas u dresu Torina.

Parovi osmine finala kupa Italije:

Milan - Sampdorija

Napoli - Sasuolo

Lacio - Novara

Inter - Benevento

Fiorentina - Torino

Roma - Entela

Juventus - Bolonja

Atalanta - Kaljari


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke