Kup Italije - Pobeda Mihine Bolonje, loš debi za Lazovića u Veroni

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 18.08.2019.
23:32
Izvor: Sportske.net

Danas su odigrani mečevi prve runde Kupa Italije.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Bolonje slavili su na gostovanju u Pizi protiv istoimene ekipe sa 0:3 (0:1).

Poveli su preko Polija u 21. minutu i sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi u nastavku Rodrigo Palasio sa dva pogotka overio pobedu sastava iz Serije A.

Siniša Mihajlović, koji se bori sa leukemijom, je birao sastav za ovaj susret i može da bude ponosan na svoje izabranike.

Verona je ispala na svom terenu od Kremonezea, gosti su slavili nakon produžetaka sa 1:2 (1:1).

Poveli su u sedmom minutu preko Emperura, da bi gosti izborili produžetke u trećem minutu nadoknade, golom Kastanjetija.

Nakon 12 minuta igre u prvom produžetku, dolaze i do preokreta, Deli je pogodio za vođstvo Kremonezea.

Do kraja nije bilo promene rezultata, povratnik u Seriju A je ispao već u prvom kolu, Darko Lazović je na terenu bio od prvog minuta, ali ga je u 67. minutu zamenio Zakanji.

Nešto ranije danas Fiorentina je, uz dva gola Dušana Vlahovića, bila bolja od Monce, Frozinone je bio ubedljiv protiv Monopolija (5:1), Sampdorija je kao gost slavila protiv Krotonea (1:3), Leće je sa 4:0 bio bolji od Salernitane, Sasuolo je savladao Speciju (1:0), dok je SPAL bio bolji od ekipe FeralpiSalo (3:1), bivši fudbaler Partizana Marko Janković je odigrao poslednjih 10ak minuta za pobednički sastav.

Askoli je sa 2:0 bio bolji od Trapanija, bivši vezista Partizana Nikola Ninković je igrao u drugom poluvremenu, Udineze je sa 3:1 savladao Sudtirol, dok je Peruđa izbacila povratnika u najviši rang Brešu sa 2:1.

Kup Italije rezultati

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke