Kup: Delirijum u Atini, AEK zakazao reprizu finala sa PAOK-om!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.04.2018.
21:56
Izvor: Sportske.net

Lider grčkog šampionata ostao je u trci za "duplu krunu", pošto je u petom minutu nadoknade srušio AEL iz Larise i plasirao se u finale kupa.

Epa/Yannis Kolesidis
Epa/Yannis Kolesidis

Povezane vesti

Fudbaleri AEK-a iz Atine suočili su se sa eliminacijom u polufinalu grčkog kupa ali su na kraju ipak uspeli da ostanu u trci za "duplu krunu".

Atinski žuto-crni savladali su AEL iz Larise rezultatom 1:0 (0:0) u revanš utakmici polufinala kupa i tako zahvaljujući golu u gostima prošli dalje.

Klub za koji nastupaju srpski fudbaleri Marko Jovanović, Radomir Milosavljević i Aleksandar Gojković, ali i Crnogorac Mladen Božović i Hrvat Sandi Križnam eliminisan je golom u četvrtom minutu sudijske nadokande.

Epitet junaka utakmice poneo je Lazaros Hristodulopulos koji je nakon kornera u 4. minutu nadoknade izveo majstoriju i odveo AEK u finale kupa.

Prvi meč u Larisi AEL je dobio rezultatom 2:1 tako da je AEK zbog pravila gola u gostima uspeo da se domogne završne borbe za trofej.

Tako ćemo u finalu grčkog kupa drugu sezonu za redom gledati okršaj PAOK-a i AEK-a. Prošlosezonski duel pripao je crno-belima iz Soluna koje je u tom momentu sa klupe vodio Vladimir Ivić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke