Kung fu Savić - Da li je bivši štoper Partizana zaslužio isključenje?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.10.2018.
14:33
Izvor: Sportske.net

Crnogorski internacionalac startovao je beskrupulozno naa igrača Real Sosijedada. Polemiše se o tome da li je za ovaj kung fu start zaslužio isključenje.

Epa/Emilio Naranjo
Epa/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Dobru reakciju imali su fudbaleri Atletiko Madrida nakon ubedljivog poraza od Borusije iz Dortmunda u Ligi šampiona. Ekipa Dijega Simeonea savladala je Real Sosijedad (2:0) u okviru 10. kola Primere i bar na veče preuzela vodeću poziciju od Barselone.

Sinoćna utakmica na stadionu "Vanda Metropolitano" bila je prva koju je crnogorski reprezentativac Stefan Savić odigrao posle mesec i po dana.

Bivši štoper Partizana bio je na poštedi zbog povrede, a lako je moglo da se dogodi da odmah nakon meča sa Real Sosijedadom propusti i sledeće dve utakmice Atletika u Primeri.

Crnogorski reprezentativac startovao je u stilu kung fu majstora na igrača Real Sosijedada. Sudija je procenio da je ovo bio start za žuti karton, ali se dan nakon utakmice u Španiji vodi polemika oko toga da li je Savić zaslužio direktan crveni karton.

Setite se kako je nedavno prošao reprezentativac Rumunije koji je na sličan način startovao na Mijata Gaćinovića u kaznenom prostoru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Sunday, 28.10.2018
15:46

Realno da se ne lazemo ovo je crveni ko vrata.

avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Sunday, 28.10.2018
15:35

Kung-fu Sanda na stadionu Vanda. Onaj iz Rumunije nije zasluzio iskljucenje, Savic mozda i jeste.