Kuman zabrinut zbog povreda Roberta i Pikea, ali jedna stvar ga je posebno porazila!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 21.11.2020.
23:49
Izvor: Sportske.net

Trener Barselone ipak ne gubi nadu.

EPA-EFE/Quique Garcia
EPA-EFE/Quique Garcia

Povezane vesti

Trener Barselone Ronald Kuman bio je zabrinut nakon poraza u derbiju od Atletiko Madrida, a dodatnu brigu nanele su mu povrede dvojice iskusnih defanzivaca - Serhija Roberta i Đerara Pikea.

O prvim prognozama će se više znati nakon detaljnijih pregleda u nedelju, stoga trener ne gubi nadu.

"Iščekujem sutrašnje rezultate ne bi li saznao koliko će dugo biti na poštedi" - rekao je Kuman, a zatim progovorio o golu koji je njegov tim primio u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

"Barselona ne sme da prima golove na onakav način" - grmeo je Kuman na momenat kada je Janik Karasko iskoristio pogrešnu procenu Mark Andre Ter-Štegena u završnim sekundama prvog dela igre.

Preuzeo je odgovornost za malo je reći nimali blistav start sezone.

"Moramo da napredujemo u oba smera. Mislim da će igrači dati sve od sebe do kraja sezone" - najavljuje vedrije dana bivši fudbaler katalonskog kluba.

Vremena nema mnogo. Barselona već za tri dana gostuje kijevskom Dinamu u Ligi šampiona, a zatim predstojećeg vikenda dočekuje Osasunu u Primeri.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Sunday, 22.11.2020
10:02

Будућност клуба умногоме зависи од председничких избора у јануару и тима који ће следећи председник окупити око себе. Такође, морају да се припремају на живот без Месија. Чисто сумњам да ће остати у Барси, свега му је доста.

avatar
P. S.
Sunday, 22.11.2020
01:26

Sve je bilo sjajno, ali taj gol Karaska... i te povrede S. Roberta i Pique-a koji blistaju i bez kojih će biti izuzetno teško održati ovakav nivo. Eto ni briljantni prodori Dembelea, lucidni potezi Grizmana, sjajni prodori i pasovi S. Roberta, Pedrija, De Jonga, fantastični šutevi Pjanića itd. nisu doneli pobedu samo zbog amaterskog poteza Ter Štegena kome je prethodila briljantna Pique-ova intervencija.

Ne vidim ni petoricu, a kamoli jednog ili dvojicu fudbalera (pogotovo S. Roberta i Piquea) bez kojih bi Barsa bila išta slabija i bez kojih bi i za dlaku drugačije igrali. Naravno da tim mora da napreduje, a da bi se to desilo treba im najpre trener, a potom i gomila igrača, jer ovi sasvim sigurno neće napredovati. A dok se to ne desi proći će najmanje ova, a možda i još neka sezona.

avatar
Barca4ever
Sunday, 22.11.2020
01:17

Svake nedelje ista prica, moramo da napredujemo...

avatar
El Pístolero
Sunday, 22.11.2020
20:46

Još malo pa će se to i desiti, jer kada dovoljno duboko potoneš onda i ne možeš ništa drugo nego da napreduješ.