Kulibali se miri sa sudbinom - "Kad nema kiše, dobar je i grad"

Autor: Beta Beta
sreda 12.12.2018.
13:57
Izvor: Beta

Fudbaler Napolija Kalidu Kulibali rekao je da se nada da će njegova ekipa osvojiti Ligu Evrope, nakon što je završila učešće u Ligi šampiona, porazom od Liverpula u poslednjem kolu.

Epa/Simone Arveda
Epa/Simone Arveda

Povezane vesti

Napoli je sinoć na "Enfildu" izgubio od Liverpula sa 0:1 i završio učešće u Ligi šampiona. Italijanskom klubu je za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona trebalo da ne izgubi.

"To je bila važna utakmica, znali smo da Liverpul mora da pobedi, a mi smo imali istu ideju, da ih pobedimo na njihovom terenu. Primili smo gol koji smo mogli da izbegnemo i nismo mogli da se vratimo u meč", rekao je Kulibali za Skaj Italija.

Napoli će na proleće igrati u Ligi Evrope. Što bi naš narod rekao, "kad nema kiše, dobar je i grad".

"Bilo je napeto, posebno posle gola, ali znali smo da imamo ekipu koja može da ostvari dobar rezultat i bili smo blizu gola na kraju utakmice. Nadali smo se da ćemo proći dalje, ali sada moramo da damo sve od sebe u Ligi Evrope. Uradićemo sve da osvojimo to takmičenje. Ako budemo verovali u sebe, možemo da uradimo značajne stvari", naveo je Kulibali.

Plasman u eliminacionu fazu Lige šampiona iz Grupe C obezbedili su Pari Sen Žermen i Liverpul. Napoli je zauzeo treće mesto na tabeli, a šampion Srbije takmičenje je završio kao četvrti tim.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Thursday, 13.12.2018
02:12

Dolazis ti na zimu pa nastavljas u ls

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 12.12.2018
20:38

Bas tako. Prosle sezone smo izbacili Atletiko u grupi na kraju smo ispali odmah u osmini od Barse a oni su osvojili LE. A s obzirom da je Liverpul drugi sesir a Napoli posle nas najveci favorit za LE mogu lagano da imaju bolje Evro sezonu od Redsa.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 13.12.2018
12:41

Chelsea,Arsenal i Napoli ja ne vidim cetvrti tim koji moze osvojiti LE iskreno

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 12.12.2018
20:38

Tu je chelsea za ligu evrope zao mi je