Krstičić: "Bilo je teško napustiti Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.01.2019.
17:27
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Nenad Krstičić objasnio je na predstavljanju u AEK-u zašto je odlučio da promeni sredinu i koliko je bilo teško da se već sada odluči na takav potez.

twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL

Povezane vesti

Doskorašnji član Crvene zvezde Nenad Krstičić (28) realizovao je ove zime transfer u grčki AEK, koji ga je predstavio u prvoj nedelji 2019. godine.

Priča koja je bila aktuelna tokom leta okončana je transferom, pošto je AEK aktivirao izlaznu klauzulu u ugovoru koji je Nenad Krstičić imao sa crveno-belima.

"Imao sam sjajnu sezonu sa Crvenom zvezdom, to je moja kuća, moja zemlja, ali došlo je vreme da karijeru nastavim u ovako velikom klubu", rekao je Krstičić za zvanični sajt AEK-a.

Aktuelni šampion Grčke platio je Zvezdi 500.000 evra i tako dobio odličnog vezistu za mizernu svotu novca.

"Čitava priča je počela prošlog leta, kada je gospodin Matijašević bio ovde. Neke stvari nismo uspeli da završimo na vreme i nije došlo do transfera, ali srećan sam što sam konačno došao u AEK", dodao je Krstičić.

Momak koji je upisao četiri nastupa u dresu sa državnim grbom u AEK-u će nositi dres sa brojem šest.

"Bilo je teško napustiti Crvenu zvezdu, ali igrao sam Ligu šampiona sa njima i to će biti moj cilj i ovde. Postoji razlog što sam došao u AEK, čuo sam koliko je ovo veliki klub i želim da pomognem koliko god mogu", zaključio je Krstičić.

Nenad Krstičić je u poslednjih godinu i po dana upisao 63 nastupa i postigao 6 golova u dresu Crvene zvezde. Sa crveno-belima je osvojio šampionsku titulu i igrao grupnu fazu Lige šampiona.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 07.01.2019
21:20

Kao da je bilo teško odluciti ostati u Zvezdi,realno sada je stanje u Zvezdi dosta dobro tako da nije morao otići,razumeo bi da je dobio neki milionski ugovor,neće nešto značajnije zaraditi u Grčkoj.

avatar
Anonymous Official
Monday, 07.01.2019
19:26

Pa i nisi bas pokazao veliku zahvalnost prema Zvezdi samo AEK moze da bude na dobitku u ovoj prici

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 07.01.2019
18:56

Krle samo napred i srecno u daljoj karijeri!