Krstajić ne zna gde da gleda - Gol i asistencija Sulejmanija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2018.
20:34
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako selektoru Srbije Mladenu Krstajiću da sumira utiske i pregleda materijale kandidata za nacionalni tim nakon sjajnog vikenda.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Berićetan je bio vikend na izmaku za srpske internacionalce širom Evrope, a nesvakidašnji niz tokom popodneva je nastavio i Miralem Sulejmani.

Prvotimac Jang bojsa pomogao je svojoj ekipi da zabeleži novu pobedu u švajcarskoj Super ligi i napravi još jedan korak ka overi šampionske titule.

Jang bojs je u okiru 28. kola Super lige lavio u derbiju kola protiv Sent Galena rezultatom 4:2 (2:2), pa osam kola pre kraja ima 16 bodova više u odnosu na Bazel koji ima meč manje.

Prvo poluvreme derbija u Sent Galenu završeno je rezultatom 2:2, a upravo je Miralem Sulejmani u poslednjem minutu prvog dela doneo izjednačenje gostima. Sulejmani je postigao izuzetno lep gol iz slobodnog udarca neposredno pre poslednjeg sudijskog zivžduka u prvom delu igre.

Pitanje je kako bi meč bio završen da je domaćin zadržao prednost do kraja prvog poluvremena ali brige nije bilo jer je na scenu stupio bivši fudbaler Partizana, Herenvena i Benfike.

Na startu drugog poluvremena Jang bojs je presudio Sent Galenu. Dva brza gola za manje od deset minuta postigli su Gijom Oaro i Seku Sanogo, a kod četvrtog pogotka za goste Sulejmani je zabeležio asistenciju iz kornera.

Videćemo hoće li dobre igre Miralema Sulejmanija biti primećene od strane Mladena Krstajića i hoće li jedan od najboljih u redovima budućeg šampiona Švajcarske biti uvršten na širi spisak igrača za Mundijal u Rusiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JAKOBREEE
Monday, 09.04.2018
06:35

Miki Maus je oduvek bio super tehnicar i borac. Jedan od omiljenih koji svoj posao odradjuje vrlo profesionalno i znalacki! Podseca me onako na Jovetica..taj neki kalibar

avatar
Real/Partizan
Monday, 09.04.2018
00:44

Da ne spominjem Rukavinu :D

avatar
Real/Partizan
Monday, 09.04.2018
00:43

Majstor igre, svakako jedan on najtalentovanijih fudbalera iz nase drzave, zasluzuje poziv, ne znam npr Kostic koji ce sigurno dobiti poziv ne zasluzuje.. pz :D

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 09.04.2018
00:03

III: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic- Ivanovic, Basta/Rukavina, Pejcinovic, Veljkovic, Milenkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic- Maksimovic, Gudelj, Matic, Milivojevic, Fejsa/Radoja- Sulejmani, Zivkovic, SMS, Jojic, Tadic, Ljajic, Kostic, Gacinovic (slican je i -Zeki-)- Mitrovic, Prijovic, Jovic.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 08.04.2018
23:51

Spajic je povredjen i od njega nema nista, Gajic gotovo uopste ni ne igra, ni od njega nista, nazalost. Sa druge strane, Pejcinovic, Milenkovic, Fejsa, Radoja (ni on sad nije bas najstandardniji), Gudelj, Jojic, Sulejmani, Jovic- neka mi neko objasni, zbog cega ne bi pozvao bar jednog od tih stopera, bar jednog izmedju Fejse i Radoje (slazem se da je sad prekasno da budu obojica u igri za SP, ali, za onaj siri spisak od 35 svakako n(ij)e), najmanje! jednog izmedju Gudelja i Jojica (podvlacim, medjusobno mozda i nisu za poredjenje, ali, jesu zgodni za komparaciju sa onim umesto koga bi upali na spisak) ako ne (cak) i obojicu jer najiskrenije smatram da su po svemu to vise zasluzili od Grujica, a na kraju i (apsolutno zasluzeno, saglasni ste valjda svi) Miralema i Luku da oproba na mestima na kojima oni operisu? Neka sada pozove jedno 27 ili 28 igraca, ionako sigurno i sam ima dileme koje jedino na taj nacin moze da razresi, a verujem da se nece pokajati...

avatar
Burazer
Sunday, 08.04.2018
21:42

Zasluzuje da dobije poziv.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 08.04.2018
21:40

Jedino sto je u vezi ovog doktora fudbalske igre sporno je zbog cega ga nismo i ranije vidjali. Ne bih da nagadjam i spekulisem, ali, svakako bih jako voleo da znam razlog. Inace, Partizan ce bas imati konkurenciju na leto...

avatar
BlueBoy84
Sunday, 08.04.2018
21:21
avatar
5Ronic
Sunday, 08.04.2018
20:38

Jang bojs... Dajte uozbiljite se to je cirkus liga i cirkus klub. Bolje da gleda bundesligu i Jovica.

avatar
Arsen(al)
Monday, 09.04.2018
07:54

A nasa liga je toliko ozbiljna i jaka da treba da zove mnoge. Za Jovica ok, igra dobro u Nemackoj, al da je ovo cirkus liga, ne glupiraj se.